Zanimljivosti

Zanimljivosti

22.
Aug
2014
Zanimljivosti
Mnoge žene se okreću steznicima kada im je potrebno da zamaskraju par santimetara da bi im haljina stajala baš savršeno. Muškarci s time nemaju problema. Oni ne osećaju potrebu da stomak zamaskiraju bilo čime. Ali, momci iz "Bazfida" su odlučili da probaju steznike, i da vide zašto ih žene toliko mrze, a opet često nose.  
21.
Aug
2014
Zanimljivosti
Rekviziti iz spotova za numere "Materijal Girl", "Music" i "American Pie" biće ponuđeni na aukciji rokenrol memorabilije 7. i 8. novembra na Beverli Hilsu.
20.
Aug
2014
Zanimljivosti
Mnogobrojne države su kroz istoriju morale da objave stečaj. Razlozi, kao i posledice su bili različiti. Evo liste deset velikih bankrota.
19.
Aug
2014
Zanimljivosti
Kada imate veliki talenat za modu, a iza sebe mnogo modnog iskustva, onda sve što imate da kažete o modi stane u jednu rečenicu. Oni koji su dotakli vrh svetske modne scene rakli su sledeće.  
18.
Aug
2014
Zanimljivosti
Pre tačno dvadeset godina, 16. avgusta 1994, u prodaju je pušten prvi smartfon. Različit, ali i iznenađujuće sličan današnjim pametnim telefonima kojima je utabao put, IBM-ov Simon ponovo dobija zasluženu pažnju.
17.
Aug
2014
Zanimljivosti
U jednom futurističkom restoranu na istoku Kine, androidi se bakću oko šporeta, dok roboti na točkovima serviraju jela klijentima.
16.
Aug
2014
Zanimljivosti
Kakav odnos prema kosi i frizurama imaju pripadnici različitih horoskopskih znakova? Nekim znacima je kosa slaba tačka, pa su im frizure cakum-pakum u svakom trenutku, dok ima znakova kojima više pristaju opuštenije, razbarušenije frizure.
15.
Aug
2014
Zanimljivosti
Svaki čovek trudi se da koliko je u njegovoj moći unapredi kvalitet življenja i primeni isprobane recepte za uspeh. Ipak, da li zbog lenjosti, straha ili navike, neke od jednostavnih stvari koje bi im olakšale ovosvetovno postojanje, moderni muškarci jednostavno ignorišu.
15.
Aug
2014
Zanimljivosti
Kada su poznati u pitanju, često se priča o njihovim suludim kupovinama i trošenju. Ko ima, on i troši. Ali nisu svi poznati isti. Neki se trude da uštede svaki dolar, jer su svesni da bogatstvo ne traje večno. Ovih pet poznatih vodi se motom da „čuvaj dok imaš“.
14.
Aug
2014
Zanimljivosti
Datum rođenja, JMBG, devojačko prezime majke, vlasništvo stana, hronične bolesti samo su neke od informacija koje banka želi da zna o nama kad uzimamo kredit.
12.
Aug
2014
Zanimljivosti
Ljudi imaju tendenciju da na preuzimanje rizika gledaju kao na nešto negativno, ali vrlo često to nije tako jer svaki rizik donosi važnu životnu lekciju.
12.
Aug
2014
Zanimljivosti
Prvi personalni računar proizvela je kompanija IBM. U pitanju je model 5150, a iz tadašnje perspektive, bilo bi potrebno gotovo pola miliona PC-jeva iz 1981. godine, da bismo dobili istu količinu memorije koju danas nosimo u našim džepovima
08.
Aug
2014
Zanimljivosti
Kako biste reagovali kada bi se na trafici umesto prodavca pojavio pas?
08.
Aug
2014
Zanimljivosti
Američka pop pevačica Maraja Keri platila je 145.000 evra za godišnji odmor svojih osam ljubimaca - pasa u Velikoj Britaniji, prenose lokalni mediji u SAD.
07.
Aug
2014
Zanimljivosti
Građanima Srbije je za kupovinu hrane i plaćanje računa potrebna plata i po, odnosno 1,47 prosečnih zarada. Najveći deo potrošačke korpe čine prehrambene namirnice, koje konstantno beleže i najveći rast cena. Ipak, postoje načini da bolje organizujemo svoju kupovinu i da potrošimo manje novca.
06.
Aug
2014
Zanimljivosti
Ako u prestanete da pušite, ugradite plin u auto, izbacite grickalice, smanjite izdatke za kladionicu i jedete manje čokolade, možete da uštedite između 1.000 i 1.500 evra.
05.
Aug
2014
Zanimljivosti
Evo kako bi vam izgledala kupovina da volite samo jednu jedinu boju.
04.
Aug
2014
Zanimljivosti
Set sa raznobojnim „predivom”, plastičnim razbojem i heklicama, našao se na listi 20 najprodavanijih igračaka na Amazonu, a nakit koji se pravi od njega popularan i u Srbiji.
30.
Jul
2014
Zanimljivosti
Uz kupljeni Macho, dobijate kod za Top Eleven!
29.
Jul
2014
Zanimljivosti
Možda mislite da se sve može kupiti na eBay, pa čak i sela, ali verovali ili ne postoje stavke koje su zabranjene na najvećem aukcijskom sajtu. Evo čudnih i strogo zabranjenih stvarčica za prodaju; neke su razumljivo na listi, a druge će vas iznenaditi…  
28.
Jul
2014
Zanimljivosti
Dok su zemljani znaci najrazumniji u šopingu, oni vatreni ga doživljavaju kao lov. Vodeni znakovi za kupovinu moraju da budu raspoloženi, a vazdušnim je to samo zabava.