Poručite bezbedno i sigurno iz Vašeg doma, mi donosimo do Vaših vrata!

Nakon potvrđene porudžbine kontaktiraće Vas naša korisnička podrška, radi potvrde i provere svih podataka ili ćemo Vam poslati e-mail kada pošiljka krene na dostavu. Od tog trenutka rok isporuke je 1-3 radna dana.

Sve proizvode dostavljamo kurirskom službom AKS Express (osim za pošiljke na teritoriji Kosova, gde se pošiljke dostavljaju Post Express-om.) Pored imena i adrese, neophodno je da ostavite broj telefona, kako bi kurir mogao da Vas kontaktira prilikom isporuke. Kuriska služba vrši isporuku proizvoda od 8 do 16h, radnim danima (upišite adresu za dostavu na kojoj ćete biti u tom periodu). 

Cena dostave za sve porudžbine je 250 din, bez obzira na broj poručenih proizvoda, dok je BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine proizvoda u vrednosti preko 2.500 dinara!


*Napomena: Prilikom specijalnih Akcija, granica za Besplatnu Dostavu može biti i niža.


Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.