Astro frizeraj: Bilizanci menjaju frizure, Lavovi se ponose
OVAN
 
Muški Ovan vodi računa da mu kosa uvek bude čista, čak i kad je duža, pa je vezuje u rep, jer ne podnosi zapušten izgled, a rado nosi kapu ili kačket. Žena Ovan obično ima dugu talasastu kosu koju skuplja u punđu ili nosi rep ili kratku, skoro mušku frizuru. Voli promene i obično frizeru prepušta da eksperimentiše sa dužinom i bojom njene kose, najčešće u nijansama plave ili crvenkaste boje.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Magične trake za glamurozne punđe
 
BIK
 
Žena Bik ponosi se svojom bujnom ili dugom kosom koju voli sama da neguje. Kod frizera ide, zbog šišanja, skraćivanja, rascvetalih krajeva ili šiški, uglavnom se farba u kućnoj radinosti uz pomoć komšinice ili rođake. Ima svoje recepte za kosu od maslinovog ulja i bilja, voli crnu ili kestenjastu boju koja vuče na crvenkasto. Muškarac Bik obožava svoju kosu koja je, ako ne podšišana, uvek čista, a dok je mlađi, često nosi brkove, kasnije i bradu.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Trimer za neželjene dlačice
 
BLIZANCI
 
Blizanci, ma kog pola da su, mnogo polažu na frizuru koju rado menjaju, vole šiške, ali uglavnom zadržavaju lepršav, prirodan izgled kose. Pošto su robovi reklama, isprobavaju najnovije šampone i preparate za negu kose, eksperimentišu sa nadogradnjom kose i umecima, pogotovo za neke specijalne prilike. I ženski i muški predstavnici znaka vole da se farbaju, najčešće u svetlije tonove, a frizure su im, ma koliko godina imali, uvek mladalačke.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Dodatak za fen za uvijanje lokni
 
RAK
 
Račica jako vodi računa o kosi i redovno je neguje poštujući savete, najčešće se farba sama i uspešno eksperimentiše sa bojama bez amonijaka (zbog alergije), najčešće u svetlijim nijansama. Muški Rak se šiša na nulu ili jedinicu, dok je mlađi, da bi delovao opasnije, a kad zađe u godine, farba kosu specijalnim preparatom na biljnoj bazi koji vraća pigment sedim vlasima i postiže boju sličnu prirodnoj.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Magične boje za lude frizure
 
LAV
 
Lavica voli da nosi visoko podignut konjski rep koji joj poput slapa pada niz leđa, rajfove sa cirkonima ili crne plišane, a kad pusti svoju "grivu", budite sigurni da joj je pre toga posvetila, bar pola dana. Farba se obično u plavo, eksperimentiše sa crvenom bojom, a i kao crnka može da izgleda zanosno, ako ima svetao ten. Muški Lav brine o svojoj frizuri, jer obično već u mlađim godinama počinje da gubi kosu, pa koristi šampone za jačanje korena na prirodnoj, biljnoj bazi.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte masku od limuna za sjaj kose napravljenu uz pomoć Seta od 2 limun spreja + poklon
 
 
DEVICA
 
Žena Devica vodi računa da joj kosa uvek bude besprekorna, bez obzira da li je sređuje sama ili kod frizera, a često iz brinete postepeno pređe u prirodno ofarbanu plavušu. Drži do izgleda salona i reputacije frizera koji u njemu rade, mada sa sobom obično nosi svoj šampon i regenerator, ponela bi ona i peškir, da joj nije blam. Muškarac rođen u ovom znaku ima uvek čistu kosu i urednu, "fensi" frizuru koja još više naglašava njegov mladalački izgled.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte moderne gumice za kosu napravljene od Magičnih Rainbow narukvica
 
VAGA
 
Kako ženska Vaga voli da uživa u svim tim frizerskim tretmanima, šamponima i regeneratorima, pakovanjima za negu i silikonskim kapima za sjaj svoje, najčešće duge ili bujne kose. Uživa u pranju i masaži glave, feniranju i – svom odrazu u ogledalu, naravno. Ako je plavuša, izvlači pramenove, ako je brineta, voli čokoladne tonove. Muška Vaga ne ide kod frizera samo zbog šišanja, već i zbog uživanja, pa će zato i na posao zakasniti.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Magične viklere za glamurozne loknice
 
ŠKORPIJA
 
Ona mora da ima ili atraktivnu dugu, stepenasto šišanu kosu koja joj u bičevima pada niz leđa ili praktičnu frizuru, srednje dužine, isfeniranu tako da deluje bujnije, mada je često podiže u punđu, a od boja voli da isproba sve, dok se ne odluči da li će biti crnka (dok je mlađa) ili plavuša (u zrelijim godinama). Muškarac Škorpija nikad ne izlazi iz kuće sa prljavom kosom, frizura mu i nije tako bitna. Ide iz krajnosti u krajnost pa deluje otmeno ili potpuno boemski, sve zavisi kako je raspoložen.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Magične trake za glamurozne punđe
 
STRELAC
 
Iako u zrelijim godinama radije nosi kratku jež frizuru, mladi Strelac isprobava sve, od dredova preko duge, poluduge i na kraju - kratko podšišane kose koja mu daje sportski, mladalački izgled. Žena Strelac, prvo samostalno proba da postane plavuša, pa kad vidi da joj to ne uspeva, predaje se frizerima u ruke i posle više ne izlazi iz salona. Obično joj dobro stoje pramenovi i svetlije boje, a ako je crnka, to je samo da bi probala, iz radoznalosti.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Magične boje za ludu frizuru
 
JARAC 
 
Žena Jarac voli dugu kosu, ženstvenu frizuru i prirodan izgled, pa se ne farba, dok ne primeti da su krenule sede, a odgovaraju joj tonovi slični njenoj pravoj boji kose, sa crvenkastim odsjajem. Rado nosi šiške koje joj u zrelijim godinama daju mladalački izgled. Muškarac rođen u ovom znaku, često, već kao mlad, pušta bradu, isprobava šta mu bolje stoji, duža ili kraća kosa, a s godinama se obično odlučuje za dužu kosu i fazoniranu bradu.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Trimer za neželjene dlačice
 
VODOLIJA
 
Vodoliji nemojte samo u kosu dirati – to joj je slaba tačka, pa ide iz krajnosti u krajnost: ili ne menja istog frizera godinama ili rizikuje uvek sa nekim novim. Muška Vodolija voli da deluje tajanstveno i moćno, pa često, iz kuće, izlazi sa poluvlažnom, nonšalantno zalizanom kosom pogotovo, ako je talasasta ili iznenadi i samog sebe, pa pusti bradu. Žene Vodolije svoj seksipil naglašavaju i odlično fazoniranom, ofarbanom i uglavnom dugom kosom obavezno isfeniranom.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Dodatak za fen za uvijanje lokni
 
RIBE
 
Ona pomno neguje svoju kosu, dugu dok je mlađa ili kratku ako je u zrelijim godinama, a isto tako pažljivo bira i frizera obično nekog na glasu. Dešava joj se da, dan pre odlaska kod frizera, ne može da izdrži i - ofarba se sama. Čuvena teget crna boja kose njen je izum, jer joj daje senzualan, a istovremeno fatalan izgled. Muškarac rođen u ovom znaku, i kad ima sede zaliske, deluje gospodstveno, bez obzira na uvek pomalo razbarušenu frizuru.
 
Kuda u kupovinu savet: Isprobajte Magične viklere za glamurozne loknice
 
Izvor: Conoplja.net/Prva.rs