FRIKOM i NORDEUS: Pravi tim za pobedu!
Beogradska kompanija Nordeus, jedan od pet najvećih partnera Fejsbuka na globalnom nivou i kompanija Frikom, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznutih proizvoda, uspostavile su saradnju koja će obradovati sve ljubitelje fudbala i ledenih poslastica.
 
Kompanija Frikom prva je u regionu prepoznala potencijal koji ima saradnja sa kompanijom Nordeus, pa će tako biti i među prvima sa ovih prostora čiji će logo sa brendom Macho moći da krasi fudbalske dreseve u najpopularnijoj online igrici Top Eleven, koju igra 12 miliona ljudi širom sveta i čije je zaštitno lice Žoze Murinjo. Takođe, svako ko kupi neki od Macho sladoleda, u unutrašnjosti ambalaže pronaći će kod čijim ukucavanjem u okviru igrice Top Eleven dobija skill poen i moral booster.
 
Za one koji više uživanju u igranju fudbala i navijanju, nego u ulozi virtuelnog fudbalskog menadžera, Frikom je ovog leta sredio odabrane fudbalske terene u nekoliko gradova u Srbiji, na kojima će organizovati Macho-Top Eleven turnire. Prvi turniri su već održani u Nišu i Kragujevcu, gde su se nadmetale 24 lokalne ekipe, a narednih vikenda uslediće turnir u Novom Sadu. Najbolje ekipe iz ovih gradova odmeriće snage na završnom turniru koji će biti organizovan u Beogradu. Po završetku turnira, terene će moći da koriste svi građani, a uz Macho sladolede ovo će sigurno biti najbolje fudbalsko leto do sada.
 
Više o ovome pogledajte na Frikomovoj web stranici.