Najčešća pitanja

Potrebna Vam je pomoć? Pozovite nas putem telefona 011 655 8 655 ili nam pošaljite e-mail na prodaja@kudaukupovinu.rs

Odaberite proizvod, kliknite na željenu veličinu, boju ili dezen ukoliko su ponuđeni i dodajte u korpu klikom na narandžasto polje ispod ponuđenih kombinacija. Postupak možete ponoviti više puta ukoliko poručujete više proizvoda. Kada završite sa kupovinom, kliknite na korpu koja se nalazi u gornjem desnom uglu i redom pratite instrukcije na stranici, odnosno popunite podatke potrebne za isporuku. Kliknete na dugme POTVRDI.  

Porudžbinu je moguće napraviti, pozivom na broj 011/655-8-655 radnim danima od 8h do 21h i vikendom od 9h do 21h, slanjem poruke (ime, prezime, adresa, telefon i šta poručujete) na e-mail adresu prodaja@kudaukupovinu.rs, preko chat forme na sajtu, društvenih mreža (Facebook, Instagram).

Cena dostave je 250 din, a za iznose preko 2000 din poštarina je besplatna. Dostavlja se Bex Express kurirskom službom, a na teritoriji Kosova i Metohije isporuku vrši Post Express.

Porudžbine možete platiti pouzećem (kuriru gotovinom) ili karticom na sajtu. Prilikom poručivanja odaberite način plaćanja.

Ne, kuriru možete platiti samo gotovinom.

Narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. 

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa za iznose preko 3.000 din. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Rok za dostavu naših pošiljaka je 1 do 3 radna dana.

Subotom i nedeljom se ne vrši dostava.

Poručeni artikal možete reklamirati putem našeg Call centra na broj 011/655-8-655 radnim danima od 9h do 15h, ili pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu prodaja@kudaukupovinu.rs.

Moguće je zameniti artikal koji ste poručili za bilo koji drugi artikal iste cenovne kategorije, više ili niže, u roku od 14 dana.

Možete vratiti naručeni proizvod u roku od 14 dana, a mi ćemo Vam vratiti iznos proizvoda na tekući račun.
 

Porudžbinu možete otkazati pozivom na broj 011/655-8-655 i slanjem e-mail-a na prodaja@kudaukupovinu.rs, ukoliko ona nije već spakovana i poslata.

Porudžbinu možete kreirati bez registracije.

Prilikom poručivanja samo odaberite porudžbina bez registracije.