Dešavanja & Promocije

Dešavanja & Promocije

02.
Mar
2010
Dešavanja & Promocije
Kompanija Telenor u svojoj ponudi telefona i usluga trenutno ima veoma primamljivu ponudu. U pitanju najprestižniji smarth telefoni po sjajnim uslovima. U ponudi su Nokia N900, SonyEricsson Satio, Htc HD2, BlackBerry 8520 Curve, Samsung I7500 Galaxy.
26.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Bello sveže mleko je mikrofiltrirano, pasterizovano, delimično obrano mleko sa 2,8% mlečne masti. Najvišeg kvaliteta, izrazito prijatnog ukusa i produžene svežine sadrži kalcijum, vitamine i proteine u svom prirodnom obliku, sa produženim rokom trajanja od čak 15 dana.
25.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Kompanija Fresh&Co je predstavila novi nektar mešavine crnog grožđa, ananasa, kupine i brusnice, sa dodatkom lekovitog exGrape ekstrata najfinijeg crnog grožđa sadrži moćne polifenole, pod nazivom NeXt BodyTime Cardio!  
25.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Misterija je konačno rešena! U petak 19. februara 2010. godine, kompanija Carlsberg Srbija Group je skinula prekrivač sa 20 metra visoke misterije na Trgu Nikole Pašića i predstavljena je nova redizajnirana flaša Lav piva. Lav je pivski brend prepoznatljivog kvaliteta prisutan na domaćem tržištu već više od 10 godina. U cilju većeg približavanja potrošačima, iz kompanije su odlučili da se pojave u novom izdanju.
19.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
U svim salonima Simpa širom zemlje, u toku je akcija značajnijih sniženja pojedinih komada nameštaja, koja će trajati do kraja februara. Garnitura NIKOL u koži, je na popustu od 30% i sada košta samo 132.000 din: Preko subvencionisanih kredita države, mesečna rata je 2.542 din = dve boce vina. Spavaća soba KELN sa petokrilnim ormarom, 2 noćnika i krevetom 200*160 cm (bez dušeka) je na popustu od 20% i sada košta 58.490 din. Mesečna rata je 1.125 din = jedna majica. Stočić LEON sa 2 fioke uz popust od 25%, sada košta 9.999 din ili 192 din mesečno = dve šolje kafe! Iskoristite super popuste i rate u februaru!
18.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Besplatan razgovor za dvoje i telefon za samo 1 dinar? Kompanija Telenor je predstavila novu promotivnu ponudu za nove i postojeće korisnike ove mreže, gde pri kupovini jednog od telefona dobijate i uslugu besplatan razgovor za dvoje. Pogledajte ponudu mobilnih telefona i cene.
12.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Mobilni operater VIP je spremio iznenađenje za svoje korisnike povodom Dana zaljubljenih i po ceni od samo 1 dinar možete postati vlasnik telefona HTC Tattoo!    
10.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Povodom Dana zaljubljenih, u subotu 13. februara, u Idei Extra, kompanija Idea organizuje veliku promociju kniga Ivane Kuzmanović. Tim povodom će biti promotivne cene njenih knjiga, i potpisivanje. Uz svaku kupljenu knjigu Ivane Kuzmanović dobićete još jednu knjigu na poklon.
08.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Kompanija Merkur je spremila veliko iznenađenje za svoje kupce, povodom praznika ljubavi. Uz svaki kupljen Ariete mali kućni aparat, na poklon dobijate neko od vrhunskog makedonskog vina Popova kula.  
03.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Šta je pripejd paket "Moja Ekipa" ? Pa, uz taj paket možete besplatno da razgovarate, međusobno, sa svoja najbolja tri prijatelja. Ponuda važi od 01. februara do 31. marta 2010.  
03.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
Od 01. februara MTS u svojoj ponudi ima još povljniji prepaid mobilni Net. Radi se o Data Plus paketu, koji se aktivira putem Data Plus prepaid dopunom. U zavisnosti od potreba, možete se opredeliti za  Data Plus pakete od 50 MB, 250 MB i 500 MB.
03.
Feb
2010
Dešavanja & Promocije
VIP postpaid tarife - Pričaj, pričaj, pričaj! Kompanija VIP mobile u svojoj ponudi ima zaista fantastične uslove za povoljan razgovor. Pod parolom " Od sada, uz Vip postpaid, pričaš za 0 dinara po minutu, unutar Vip mreže, i to - zauvek! Pričaj, pričaj, pričaj! ', VIP promoviše svoje usluge kao što su:   besplatni minuti ka svim nacionalnim mrežama 0 dinara u Vip mreži! Besplatni pozivi u mreži čak i nakon potrošenih besplatnih minuta ka svim mrežama. besplatne SMS i/ili MMS poruke besplatni prenos podataka (u tarifi 325, 900 i 1800) besplatan 060 broj po tvom izboru postpaid ponudu sa mobilnim telefonom za 1 dinar! Kompanija VIP mobile u svojoj ponudi ima zaista fantastične uslove za povoljan razgovor. Pod parolom " Od sada, uz Vip postpaid, pričaš za 0 dinara po minutu, unutar Vip mreže, i to - zauvek! Pričaj, pričaj, pričaj! ', VIP promoviše svoje usluge kao što su:
05.
Dec
2009
Dešavanja & Promocije
U subotu, u Hipermarketu Mercator Centra Beograd biće odobren popust od 10 odsto za svaku kupovinu veću od 2.000 dinara. Mercatorove specijalizovane prodavnice, Beautique, Avenija Mode i Intersport su se pobrinule da obraduju kupce popustom od 20 odsto i popustom od 15 odsto u M Centru Tehnike, bez obzira na iznos kupovine.
03.
Dec
2009
Dešavanja & Promocije
Kompanija IDEA je generalni pokrovitelj predstojećeg koncerta Harisa Džinovića u Areni i tom prilikom će u petak, 4. decembra, podeliti 1.000 karata za koncert. Svaki kupac u prodavnici IDEA EXTRA u Novom Beogradu dobiće po jednu kartu na svakih potrošenih 4.000 dinara.
01.
Dec
2009
Dešavanja & Promocije
U Merkur centrima, u decembru, održaće se prezentacije proizvoda kao što su sokovnici, pegle, rotacione četke, pekare, PVC oluka i pratećih materijala, epilatora i fena za kosu, itd. Pogledajte kompletan spisak prezentacija.
25.
Nov
2009
Dešavanja & Promocije
U nedelju, 29. novembra 2009. godine, Familija market slavi prvi rođendan. Kupce očekuje -10% popusta na sve artikle, osim na one koji su već na akciji. Na taj dan, pored podele paketića biće organizovan veliki broj promocija i degustacija, najviše u Familija marketu Beograđanka.
25.
Nov
2009
Dešavanja & Promocije
Postanite korisnik Merkurove kartice poverenja i iskoristite pogodnosti, koje vam donosi kartica! Merkurova kartica poverenja je namenjena svim vernim Merkurovim kupcima.
09.
Sep
2009
Dešavanja & Promocije
            Prema istraživanju irskog portala Finfacts.com, najskuplji grad na svetu za život u njemu je Tokio, na drugom mestu je Osaka, a tu su i Moskva, Ženeva i Hong Kong. Standard u ovim gradovima je srazmeran cenama, ali za nas, kao turiste u njima, cene su veoma visoke.