Magazin

05.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Nakon manje od 3 godine poslovanja, Vipov signal danas pokriva 98% populacije. Vipov tehnički tim je brzim tempom razvio Vipovu mobilnu mrežu, prema najsavremenijim  međunarodnim  standardima. Jedan od razloga za odličan kvalitet Vipove mreže jeste pametno korišćenje dva frekvencijska opsega - 900 Mhz za optimalnu pokrivenost i 1800 Mhz za kvalitet i kapacitet, što je posebno korisno u naseljenim mestima.
01.
Apr
2010
Dešavanja & Promocije
U tarifnom paketu PRENESI dobijate određeni broj poziva i SMS poruka, koji se razlikuje u zavisnosti od visine mesečne pretplate. Telenor postpejd paket u kome sve što ne potrošite možete da prenesete u naredne mesece.  
01.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Za vreme uskršnjih praznika gradske pijace će imati prilagođeno radno vreme, osim u subotu, 3. aprila, kada će raditi uobičajeno.
01.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Pripremili smo spisak radnog vremena svih hipermarketa, supermarketa i prodavnica tokom uskršnjih praznika.
01.
Apr
2010
Dešavanja & Promocije
Novi telefon Vip 626 uz specijalnu studentsku ponudu! Prepoznavši specifične potrebe studenata u mobilnoj komunikaciji Vip je pripremio specijalnu postpejd ponudu koja će od sutra biti dostupna u Vip centrima širom Srbije.  
31.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
Cene na malo roba i usluga u Srbiji su u martu u proseku bile više za 1,6 odsto u odnosu na prethodni mesec, a troškovi života za 1,1 odsto, saopštio je danas Republički zavod za statistiku. U martu su cene na malo povećane za 7,4 odsto u odnosu na isti mesec 2009. godine, a u odnosu na decembar porasle su za tri odsto.
30.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
Danas je otvorena nova Idea prodavnica u Pere Segedinca 1 u Srbobranu. Nova Idea prodavnica u moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 150m2, nudi bogat asortiman preko 2.500 artikala. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu kupaca brinu se svakodnevno zaposleni Idee.
29.
Mar
2010
Dešavanja & Promocije
Delta City je 1. juna 2009. godine, kao nagradu za lojalnost svojim vernim posetiocima, započeo City Friend loyalty program. Svaki ljubitelj kupovine u Delta Cityju ima mogućnost da postane član City Friend loyalty programa. City Friend Vam pruža mogućnost koju ste dugo čekali. Dok trošite, sakupljajte bodove i osvajajte zanimljive nagrade iz Delta Cityja.
29.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
U sredu 31. marta 2010. godine, tržni centar Ušće je pripremio sjajne popuste i poklone, kao i brojna iznenađenja za svoje posetioce povodom proslave svog prvog rođendana. Za samo godinu dana od otvaranja, TC Ušće je postao naš najposećeniji tržni centar.
29.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
U subotu 26. marta 2010. godine, svečano je otvoren „TQ city“, poslovno-stambeno-trgovinski kompleks koji je sagrađen na površini od 48.870 kvadratnih metara.
25.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
U utorak 23. marta otvorena je nova Idea prodavnica u Karađorđevoj ulici broj 4 u Senti. Nova Idea prodavnica u moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 150m2, nudi bogat asortiman preko 2.000 artikala. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu kupaca brinu se svakodnevno zaposleni Idee. Radno vreme  prodavnice je od ponedeljka do subote od 7.30 do 21.30 časova, a nedeljom od 08 do 15 sati.
25.
Mar
2010
Dešavanja & Promocije
IDEA kao društveno odgovorna kompanija je uvek spremna dati kvalitetan doprinos razvoju društvene zajednice u Srbiji, te kontinuirano pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.
25.
Mar
2010
Zanimljivosti
U četiri pariska metroa u proteklih nedelju dana, 10. - 24. marta, mogli ste da sedite na nameštaju Ikea dok čekate voz na stanici.
24.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
U utorak su cene pojedinih goriva "podigle" privatne pumpe OMV, Lukoil i druge, a od danas gorivo je skuplje i na NIS-ovim pumpama.
24.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
Vlada Srbije će na sednici u petak usvojiti program subvencionisanih dinarskih potrošačkih i gotovinskih kredita za građane, najavio je juče Mlađan Dinkić, potpredsednik Vlade i ministar ekonomije. Očekuje se da će banke ove kredite početi da odobravaju od kraja iduće nedelje.
22.
Mar
2010
Zanimljivosti
Najpopularnija soc-net mreža Facebook će dobiti novu uslugu koja je vezana za geolociranje. U sklopu nove usluge, koja će se pojaviti za nekoliko meseci, korisnik će sa promenom statusa moći i da oglasi lokaciju na kojoj se trenutno nalazi.
22.
Mar
2010
Dešavanja & Promocije
U novoj reklami za „Adidas” pojavljuje se zanimljiva sportsko-muzička ekipa u kojoj se nalaze Snup Dog, Dejvid Bekam, Noel Galager, ali i naša teniska zvezda Ana Ivanović i njen bivši dečko Fernando Verdasko.
20.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
Prema politici formiranja cena Inditeks grupe, naša zemlja u trećoj kategoriji u koju spadaju države koje su van evro zone i imaju carinu.
19.
Mar
2010
Zanimljivosti
Prema istraživanju sajta www.ok.co.uk, četvrtina devojaka više voli da svoje slobodno vreme provede u kupovini nego u krevetu sa voljenom osobom.   Da, iznenađujućih 26 procenata devojaka potrvđuje da ih ništa više ne uzbuđuje od same kupovine i izgleda da nije samo to što je neobično.   Jedan od deset (11%) muškaraca bi takođe pre "trampovalo" kupovinu za sex.   Ovaj trend jo[ vi[e dobija na značaju kada su u pitanju bračni parovi (25%) ili oni koji žive u vanbračnoj zajednici (23%) pre će vući torbe i kese nego biti romantični sa njihovim partnerima, a procenat se povećava ukoliko imaju dvoje ili više dece kod kuće. Prema istraživanju sajta engleskog sajta www.ok.co.uk, četvrtina devojaka više voli da svoje slobodno vreme provede u kupovini nego u krevetu sa voljenom osobom. Da, iznenađujućih 26 procenata devojaka potrvđuje da ih ništa više ne uzbuđuje od same kupovine i izgleda da nije samo to što je neobično.  
19.
Mar
2010
Kupoholičarske vesti
Pravdajući se ekološkom taksom na belu tehniku od pet odsto povećavaju cene i do 20 odsto. Marže za bebi opremu iznose između 40 i 500 odsto, a ovi proizvodi su do 50 odsto skuplji nego u Mađarskoj.