Kupoholičarske vesti
29.03.2010.

Otvoren TQ City u Inđiji

 

Svečanom otvaranju je pored predsednika kompanije Tradeunique, Mirka Latinovića prisustvovao i ministar trgovine i usluga, Slobodan Milosavljević i predsednik opštine Inđija, Goran Ješić koji je presekao vrpcu i označio početak rada „TQ city“-ja.

TC-City-Indjija

Kompanija Teadeunique kao generalni investitor, projektant i izvođač radova je investirala oko 35 miliona evra u ovaj kompleks koji je projektovan po najvišim svetskim standardima arhitekture. Projekat „TQ city“ izabran je na 32. salonu arhitekture u Beogradu za „vrhunsku arhitekturu realizacije“.

U novoizgrađenom poslovnom centru nalaziće se hipermarket, tržni centar, hotel, univerzitet, restorani i stambeni blok, kao i sala za prezentacije za najmanje 200 posetilaca, biblioteka, dečji vrtić, fitnes, spa centar i mnogi drugi sadržaji.

Izvanredna lokacija, luksuzan enterijer, raznovrsni modni brendovi, eksluzivni kafići i restoran učiniće da TQ City postane centar svih dešavanja. Raznovrsna ponuda modnih brendova, Maxi supermarket, prodavnice elektronike, sportske opeme i dečije odeće učiniće da tržni centar TQ City mestom gde potrošači mogu da zadovolje sve svoje potrebe, dok će ponudom kafića i restorana TQ City takođe postati omiljeno mesto za odmor i zabavu.

Poslovno-stambeno-trgovinski kompleks koji je sagrađen na površini od 48.870 kvadratnih metara imaće hipermarket, tržni centar, hotel, univerzitet, restorani i stambeni blok, kao i sala za prezentacije za najmanje 200 posetilaca, biblioteka, dečji vrtić, fitnes, spa centar i mnoge druge sadržaje.

TC-City-Indjija-01TC-City-Indjija-02

TC-City-Indjija-03TC-City-Indjija-04