Kupoholičarske vesti
01.04.2010.

Radno vreme pijaca za uskršnje praznike 2010.

Kvantaška pijaca radiće neprekidno svakog dana, bez obzira na praznike.

U petak, 2. aprila, zelene pijace će raditi uobičajeno, u nedelju, 4. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak, 5. aprila, raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Jedino će pijaca "Gornja varoš" u Zemunu u nedelju raditi od 6 do 13 časova. Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" (popularni "Buvljak") u petak će raditi od 8 do 16 časova, a u nedelju i ponedeljak će biti zatvoren. Tržni centar "Depo" će u petak, 2. aprila, raditi normalno od 10 do 20 časova, dok u nedelju i ponedeljak neće raditi.

"Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" u petak, 2. aprila, radiće uobičajeno od 6 do 19 sati, a u nedelju i ponedeljak, 4. i 5. aprila, neće raditi. Cvetna pijaca u Krnjači će u petak, 2. aprila, raditi od 17 časova do ponoći, u subotu će raditi normalno od ponoći do 8 časova, u nedelju će biti zatvorena, dok će u ponedeljak, 5. aprila, raditi od 17 časova do ponoći.

Radno vreme JP "Gradsko stambeno" za vreme uskršnjih praznika od 2. do 5. aprila, dežurna služba hitnih intervencija Javnog preduzeća "Gradsko stambeno" radiće s povećanim brojem ekipa od nula do 24 časa. Ekipe ove službe radiće u slučaju potrebe na otklanjanju kvarova na vodovodu i kanalizaciji, zajedničkih delova elektroinstalacija, liftova, hidrofora i hidrocila. Službi hitnih intervencija JP "Gradsko stambeno" sugrađani se mogu obratiti na telefon 3950-300 ili 3950-301.