Kupoholičarske vesti

Kupoholičarske vesti

12.
May
2010
Kupoholičarske vesti
U petak 07.05.2010  otvorena je nova prodavnica Lisca u Beogradu, na adresi Sarajevska 25. Čast da preseku vrpcu imali su poznati voditelji Gorica Nešović i Dragan Ilić.
11.
May
2010
Kupoholičarske vesti
Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić otvorila je na Beogradskom sajmu Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostiguća, koji će trajati do 15. maja. Na sajmu će učestvuje 850 izlagača iz 23 zemlje, koji će prikazati 140 tehnoloških noviteta.  
10.
May
2010
Kupoholičarske vesti
Kompanija Frikom i Fudbalski savez Srbije potpisali su u ponedeljak, 10. maja, sponzorski ugovor po kome je novi Frikomov sladoled GOOOL postao zvanični sladoled fudbalske reprezentacije Srbije.
08.
May
2010
Kupoholičarske vesti
Kompanija Forma Ideale, jedna od vodećih u industriji nameštaja u regionu, proširila je svoju maloprodajnu mrežu u centralnoj Srbiji, otvaranjem dva nova salona nameštaja u Užicu u Kurlaginoj 10 i Gornjem Milanovcu u Rudničkoj 6 (kod „tenka“), čime je ukupan broj salona u Srbiji povećan na 26 objekata.
07.
May
2010
Kupoholičarske vesti
Kompanija FRIKOM A.D. iz Beograda osvojila je Veliki šampionski pehara za vrhunski kvalitet i izbalansiranost ukusa kao i kombinaciju novih ukusa sladoleda na 77. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Sladoled GRANDISSIMO APPLE PIE  je šampion kvaliteta u grupi krem sladoleda dok je još 12 proizvoda kompanije FRIKOM nagrađeno velikom zlatnom medaljom a dva sladoleda zlatnom medaljom .
05.
May
2010
Kupoholičarske vesti
Vip će od 1. juna prepaid korisnicima naplaćivati razgovore sa agentima u Korisničkom servisu. Ovi pozivi će, bez obzira na dužinu trajanja, korisnika koštati 7,8 dinara bez PDV-a i PUMT-a. Razgovor se naplaćuje od trenutka uspostavljanja veze sa agentom.
04.
May
2010
Kupoholičarske vesti
GRAZIA SHOPPING NIGHT vraća se na ulice Beograda! U petak 7. maja 2010. godine, od 19 do 24 časova, manifestacija će biti održana u samom centru grada. Sve kupoholičarke će imati priliku da do ponoći uživaju u neverovatnim popustima obilazeći svoje omiljene radnje! Popusti će se kretati od 10 do 70%.
04.
May
2010
Kupoholičarske vesti
Ovog proleća Zira Centar će ugostiti šoping manifestaciju "Grazia Shopping Night". U petak, 7. maja od 19h do 24h, posetioce očekuju popusti od 10 do 20 odsto u prodavnicama kao što su Jagger, Mamut, Orchestra, Jasmin, Office Shoes i druge.
30.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić najavio je danas da će Vlada Srbije danas usvojiti uredbu o odobravanju subvencionisanih potrošačkih kredita za kupovinu računara domaće proizvodnje. Dinkić je tokom obilaska fabrike Komtrejd iz Beograda rekao da će mesečna rata tih kredita za nabavku najosnovnije konfiguracije kompjutera biti između 200 i 300 dinara u prvoj godini, a u drugoj i trećoj od 2.200 i 3.000 dinara.   
29.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Nokia N8, najnapredniji smartfon ove kompanije, intuitivno povezuje ljude, lokacije i servise koji su im najvažniji. Sa Nokia N8 pametnim telefonom, korisnici mogu kreirati neverovatan sadržaj, biti povezani na omiljene društvene mreže i uživati u TV programu sa interneta. U momentu dolaska na tržišta u trećem kvartalu 2010. godine, maloprodajna cena modela Nokia N8 biće 380 evra, bez poreza i drugih dažbina.
29.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Sleduje nam veliko tenisko uzbuđenje jer će se od 1. do 9. maja održati drugi po redu ATP turnir u Beogradu - Serbia Open 2010. Ako postanete mt:s postpaid  korisnik u periodu od 20. aprila do 1. maja, očekuje Vas popust od 10% na kupovinu ulaznica za predstojeći veliki teniski spektakl - Serbia Open 2010. Uživajte u tenisu i budite u društvu porodice i prijatelja, jer popust možete iskoristiti za kupovinu 4 ulaznice.  
29.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Kao i proteklih godina Kusiće će i ovog maja biti domaćin šeste izložbeno prodajne manifestacije "Dani Cveća" na kojoj će naši dragi posetioci moći da vide najlepše cveće Srbije. Pored domaćih proizvođača očekuju se i proizvođači cveća kao i drugih proizvoljnih zanimanja širom Srbije.Svoj dolazak su najavili i eminentni gosti iz domena privrede, poljoprivrede, hortikulture, turizma, javnih ličnosti kao pojedina kulturno umetnička društva.U toku istog dana biće održan bogat kulturno umetnički i zabavno sportski program.
28.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Edukativna akcija kompanije Henkel „Budimo čisti za pet“ o važnosti vođenja higijene, koja je pokrenuta u oktobru 2009. godine, nastavljena se u još pet beogradskih osnovnih škola. Od 26. do 30. aprila učenicima nižih razreda prikazaju se kratka predstava i održava edukativno predavanje doktorke specijaliste o značaju pravilnog održavanju higijene. Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje Batut oko 73 odsto stanovnika Srbije redovno pere ruke, dok je alarmantan podatak da se oko 40 odsto stanovništva ne kupa redovno. Predstavu o važnosti higijene i bolestima prljavih ruku u aprilu videlo je oko 1000 đaka iz osnovnih škola „Isidora Sekulić“, „Karađorđe“, „Vuk Karadžić“, „Duško Radović“ i „Filip Kljajić Fića“.
28.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Danas je otvorena NonStopShop.rs, Blic internet prodavnica koja posluje u sastavu kompanije Ringier doo. Reč je o potpuno pouzdanom načinu kupovine, jednako sigurnom kao i šoping u običnoj prodavnici, a posebnu pogodnost predstavlja izuzetno povoljna dostava (150 dinara za dva kilograma pošiljke).
27.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Svi supermarketi, hipermarketi i prodavnice robe široke potrošnje uglavnom će raditi po redovnom radnom vremenu. 
27.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Beogradski šoping molovi će raditi punom parom za Prvi maj. Ušće, Delta City, Immo Outlet Centar, Zira, ...
26.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Najpoznatiji svetski sistem za plaćanje preko Interneta, PayPal, ove godine bi napokon mogao da bude omogućen i za građane Srbije. Ministarstvo telekomunikacija završilo je pregovore sa kompanijom eBay, vlasnikom PayPal-a, koja je zainteresovana da uključi Srbiju u svoj sistem elektronskog plaćanja.
26.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Edukativna akcija kompanije Henkel „Budimo čisti za pet“ o važnosti vođenja higijene, koja je pokrenuta u oktobru 2009. godine, nastavljena se u još pet beogradskih osnovnih škola. Pozivamo Vas da u sredu, 28. aprila u 10.45h  u OŠ „ Vuk Karadžić“ ( Takovska 41, svečana sala) sa učenicima nižih razreda odgledate kratku predstavu i odslušate edukativno predavanje doktorke specijaliste o značaju pravilnog održavanju higijene.    
24.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
LG Electronics, globalni lider i tehnološki inovator na tržištu flet panel ekrana, audio i video uređaja, predstavio je novi LG Zero Pixel Guarantee program, koji podrazumeva servis besplatne zamene novog monitora, u roku od 72 sata od kupovine, u slučaju kvara makar i jednog sub-piksela. LG je predstavio i novu liniju LED LCD monitora zasnovanih na naprednim tehnologijama sa fokusom na potrošačima.
24.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Građani Pančeva i okoline imaće priliku da u skorijoj budućnosti na jednom mestu zadovolje čitav niz potreba za kupovinom različitih proizvoda. Otvaranjem DIS supermarketa 27. aprila, označiće se završetak prve faze izgradnje „Retail Parka Pančevo“.
22.
Apr
2010
Kupoholičarske vesti
Home Centar je za svoje posetioce pripremio specijalne popuste na deo asortimana. Od petka, 23. do subote 25. aprila popusti će se kretati između 10 i 20 odsto. Pogledajte spisak popusta, posebno za prodajne objekte u Beogradu i Nišu.