Kupoholičarske vesti
12.05.2010.

LG je ovog proleća spremio izbor atraktivnih uređaja za maturante

LG_GM205

Džoging ili lagana šetnja posle višesatnog druženja sa knjigom pričiniće još veće zadovoljstvo ukoliko su u ritmu omiljenih hitova. LG GM205 mobilni telefon je savršeno rešenje za one koji svaki slobodan trenutak žele da provedu uz svoju omiljenu muziku, a uz MP3 plejer i FM radio ti momenti su im na dohvat ruke. Dolby Mobile tehnologija pruža snažan bas i čist zvuk koji još više dolaze do izražaja korišćenjem raznih tipova audio slušalica, a buđenje lepše zvuči kada vas ovaj telefon veselog dizajna budi uz odabranu radio stanicu. 

 

LG_GD510Uz LG GD510 POP mobilni telefon budući brucoši su na samo klik od Fejsbuka, Tvitera ili Majspejsa, pa se neće osećati usamljeno čak i kada su udaljeni od prijatelja provodeći dane uz knjigu. Ovaj telefon izuzetno malih dimenzija poseduje memoriju od 8 gigabajta i kameru od 3 megapiksela koja nezaboravne trenutke ovekovečuje živopisnim bojama, dok prostran ekran osetljiv na dodir omogućava neometano korišćenje i lako uređivanje fotografija i video zapisa. 

 

LG_XF2Minijaturni LG XD5 eksterni hard drajv je veoma lako nositi svuda sa sobom i omogućava skladištenje velikog broja fotografija i snimaka raznih formata. XD5 dostupan je u šest različitih kombinacija boja. Ukoliko želite da se otarasite nepotrebih kablova, tu je LG XF2 dva u jednom – hard disk i multimedijalni plejer. Memorija od 500GB dovoljna LG_XD5je za skladištenje vaše omiljene kolekcije filmova koje možete gledati u HD rezoluciji. Ova urbana školjkica, kojoj su LG Srbija Facebook fanovi nedavno dali nadimak Dreambox, je i odličan dekor za svaku mladalačku sobu. 

 

 

 

LG_FB164Dobar zvuk daleko se čuje, pa čak i ako dolazi u malom pakovanju. Novi LG FB164 mikro audio sistem je nezaobilazni deo svake dobre žurke i lako može da stane i na najmanju policu u vašoj sobi. Ovo carstvo dobre zabave istovremeno omogućava pristup foto galerijama kao i DVD i DivX video snimcima.