Kupoholičarske vesti
24.04.2010.

Retail Park Pančevo - Otvaranje 27. aprila 2010.

 

„Retail Park Pančevo“ nalazi se u ulici Miloša Obrenovića br. 12, prostiraće se na 7.3h i imaće oko 30.000m2 korisne površine. „Retail Parku Pančevo“ je lako pristupiti iz svih pravaca, a obezbeđen je i veliki parking.

Investitor čitavog projekta je izraelska kompanija Aviv Arlon Group-a koja predstavlja jednu od najpoznatijih građevinskih kompanija u Izraelu. Ista kompanija stoji iza nekoliko retail centara u regionu od kojih su najpoznatiji oni u Budimpešti, Sofiji, Plovdivu.

Zahvaljujući svom iskustvu u menadžmentu tržnih centara i njihovom pretvaranju u predivne oaze za uživanje čitavih porodica, očekuje se veliki broj posetilaca ne samo iz Pančeva nego i iz Beograda i okoline.

Želja Aviv Arlon Grupe je da se građanima Pančeva i Srbije pruži prilika da na jednom mestu zadovolje čitav niz svojih potreba za kupovinom različitih proizvoda. Upravo to je i bio jedan od najvažnijih motiva za izgradnju ovog prostora.

Entuzijazam i preduzimljivost građana Pančeva u velikoj meri pomažu realizaciju ovog projekta, čija je prva faza upravo okončana. „Retail Park Pančevo“ sagrađen je najsavremenijim građevinskim tehnikama uz korišćenje najnovijih tehnologija i puno poštovanje najviših građevinskih i ekoloških standarda.

Kada bude kompletno završen „Retail Park Pančevo“ prostiraće se na površini od 7,3h i imaće oko 30.000m2 korisnog prostora koji će biti ispunjen različitim šoping sadržajima. Osim supermarketa kompanije ’’Dis’’ čijim otvaranjem i završavamo I fazu izgradnje, biće prisutni i vodeći retail brendovi na tržištu Srbije kao i neki novi koji će se po prvi put predstaviti u „Retail Parku Pančevo“. Brojni kafići i restorani, kao i sadržaji za decu, omogućiće celodnevno uživanje čitavim porodicama. Za sve posetioce centra biće obezbeđen i veliki parking.

Retail_Park-01Retail_Park-02Retail_Park-03

 

Izvor: www.pancevo.co.rs | Snežana Bandić