Kupoholičarske vesti
07.05.2010.

Kompanija FRIKOM osvojila VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR

U obrazloženju Komisije za ocenjivanje kvaliteta sladoleda navodi se da je ovogodišnja ponuda sladoleda dokazala  da su osnovni sastojci dobro ukomponovani i daju dobru konzistenciju i dobru održivost tj. malu topivost.

“ Prelivi koji su od čokolade, karamele i kajsije su odlične konzistencije i ukusa. Dodaci voća, cimeta, vanile daju proizvodu divnu osvežavajuću aromu. Čokolada je odličnog kvaliteta a posipi koji su kombinacija čokolade, grilijaša pored odličnog kvaliteta daju poseban izgled sladoledu, što značajno utiče na opšti izgled proizvoda“ dodaje se u zvaničnom dopisu Komisije.

Za kompaniju FRIKOM, kao apsolutnog lidera u kategoriji sladoleda, zadovoljstvo potrošača je apsolutni prioritet, stoga je ova kompanija  orijentisana na korišćenje moderne tehnologije, sirovina vrhunskog kvaliteta i zadovoljavanje potreba potrošača kroz plasman proizvoda inovativnih kombinacija ukusa. Ove nagrade svakako predstavljaju dodatan podstrek za dalji  razvoj proizvoda vrhunskog kvaliteta, na opšte zadovoljstvo svih kategorija potrošača.