Kupoholičarske vesti
07.05.2010.

Kompanija FRIKOM osvojila VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR

U obrazloženju Komisije za ocenjivanje kvaliteta sladoleda navodi se da je ovogodišnja ponuda sladoleda dokazala  da su osnovni sastojci dobro ukomponovani i daju dobru konzistenciju i dobru održivost tj. malu topivost.

“ Prelivi koji su od čokolade, karamele i kajsije su odlične konzistencije i ukusa. Dodaci voća, cimeta, vanile daju proizvodu divnu osvežavajuću aromu. Čokolada je odličnog kvaliteta a posipi koji su kombinacija čokolade, grilijaša pored odličnog kvaliteta daju poseban izgled sladoledu, što značajno utiče na opšti izgled proizvoda“ dodaje se u zvaničnom dopisu Komisije.

Za kompaniju FRIKOM, kao apsolutnog lidera u kategoriji sladoleda, zadovoljstvo potrošača je apsolutni prioritet, stoga je ova kompanija  orijentisana na korišćenje moderne tehnologije, sirovina vrhunskog kvaliteta i zadovoljavanje potreba potrošača kroz plasman proizvoda inovativnih kombinacija ukusa. Ove nagrade svakako predstavljaju dodatan podstrek za dalji  razvoj proizvoda vrhunskog kvaliteta, na opšte zadovoljstvo svih kategorija potrošača.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara