Zanimljivosti
27.07.2016.

UŠĆE - Zaljučali katance - otvorili srca

Dok Beograd nije dobio svoje mesto za zaljubljene, nismo mogli ni da pretpostavimo koliko ljubavi može da bude zaključano!
 
Na centralnom trgu UŠĆE Shopping Centra preko 1.500 zaljubljenih parova, poput onih u Parizu, Firenci, Frankfurtu zaključalo je ovog leta svoje ljubavne katance i poželelo magiju večne ljubavi. 

Još u drevnoj Kini običaj “zaključavanja dveju duša” bio je ritual zaljubljenih, a slika iz Ušća, pokazuje nam da se neke stvari nikada ne menjaju. Stoga požurite, zaključajte svoju ljubav i gledajte kako se drevna magija ispunjava! 
Dok Beograd nije dobio svoje mesto za zaljubljene, nismo mogli ni da pretpostavimo koliko ljubavi može da bude zaključano! Na centralnom trgu UŠĆE Shopping Centra preko 1.500 zaljubljenih parova, poput onih u Parizu, Firenci, Frankfurtu zaključalo je ovog leta svoje ljubavne katance i poželelo magiju večne ljubavi. 

Kutak za zaljubljenje čeka sve posetioce UŠĆA do 31. jula, a tu su i brojna druga iznenađenja, saveti numerologa, astrologa, fitnes instruktora, kao i radionice o stilu, modi koje je Ušće Shopping Centar priremio u okviru svog letnjeg projekta.

Stoga požurite, zaključajte svoju ljubav i gledajte kako se drevna magija ispunjava! 

Izvor: usceshoppingcenter.com