Zanimljivosti
09.06.2021.

CINESTAR projekcija ADA MALL-u za štićenice SIGRNE KUĆE

ADA MALL slavi snagu, autentičnost i različitost pripadnica lepšeg pola, i ohrabrujemo dame da budu gospodarice sopstvenog budžeta.

U saradnji sa online magazinom BRANA'S DIVINE WORLD, na čijem čelu je novinarka i influenserka Branislava Antović Aleksić  i bioskopom CINESTAR, ADA MALL realizovao je besplatnu filmsku projekciju za štićenice SIGRNE KUĆE sa decom.

„Jaka žena je ona koja oseća duboko i živi punim plućima. Snažna žena je i meka i moćna, ona je i praktična i duhovna. Snažna žena živi, oprašta, odlazi, pušta, pokušava ponovo i istrajava, bez obzira šta joj život donese“, saopštili su nam iz ADA MALL-a. „Ovo je mali znak zahvalnoti damama koje su hrabro ustale u odbranu svog dostojanstva i sigure budućnosti svoje dece“.

 
Četiri mame, štićenice „Sigurne kuće“ i devetoro mališana proveli su nedeljno popodne na filmskoj projekciji „Tom & Jerry“. Akcija je prvobitno bila planirana za Dan žena 8. marta ali zbog epidemioloških mera i činjenica da su neke od štićenica bile pogođene koronavirusom, realizacija je usledila tek 6. juna. Veliku zahvalnost dugujemo koordinatorki Sigurne kuće, Vesni Stanojević, koja se sa svojim timom svakodnevno trudi da olakša život ženama i deci, žrtvama nasilja u porodici.

 

Ako ste žrtva nasilja ili svedok, nasilje možete prijaviti pozivanjem SOS telefona.