Zanimljivosti
18.11.2015.

Poznati pevaju da bi pomogli!

Poznate ličnosti srpske javne scene ujedinile su se u ideji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Mada neki od njih priznaju da nisu najbolji prijatelji s mikrofonom, a drugi pevaju samo u kupatilu sa čvrsto zatvorenim vratima, oni su rešili da učestvuju u humanitarnom IMMO VIP karaoke takmičenju, koje će biti održano 18. novembra u Immo Outlet Centru, da pomognu i da se dobro zabave.
 
Pobednika humanitarnog IMMO VIP karaoke festivala čeka nagrada od 50.000 dinara, a on će sam odlučiti kome želi da pomogne tim novcem.
 
Pošto ovo nije obično takmičenje, poznati neće pevati uz karaoke mašinu, već uz bend "Kao kao" iz Beograda. Mikrofone će u ovom pevačkom okršaju ukrstiti glumice Jelica Kovačević, Miljana Gavrilović, Katarina Gojković i Iskra Brajović, voditeljke Dušica Miljuš i Bojana Ristivojević, pisac Ivana Kuzmanović, glumci Ivan Tomić i Dragan Marinković Maca i novinar Saša Jovanović. 
 
Žiri koji će odrediti pobednika takođe će činiti dobro poznata lica: pobednica prethodnog VIP karaoke festivala Katarina Lazarević, pevačica Mika Kostić, muzičar Filip Pat, pevači Prljavi inspektor Blaža i Boris Režak, voditeljka Tanja Vojtehovski, tviteraš Boris Trivan, kao i specijalni gosti, portparol beogradske Hitne pomoći doktorka Nada Macura, bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović i poznati svetski violinista, prvak Briselske fiharmonije Hačatur Almazijan.
 
Ko će na ovom takmičenju pobediti stvarno nije preterano važno. Mnogo je bitnije da će se pomoći nekome kome je to potrebno, a sigurno je da će se svi koji odaberu da sredu od 19 do 21h provedu uz humanitarne IMMO VIP karaoke u Immo Outlet centru na Novom Beogradu, dobro zabaviti.