Zanimljivosti
24.02.2015.

Feng šui: Otkrijte boju novčanika koja će Vam doneti bogatstvo!

Ukoliko želite da pokrenete pozitivnu energiju kako u svom životu, tako i na polju finansija, predlažemo da kupite novčanik u jednoj od 5 Feng šui boja, prenosi Lisa.rs.
 
Proverite element koji ste dobili rođenjem ovde, a zatim pročitajte koji od ovih novčanika će vam doneti obilje i bogatstvo.
 
1. Crveni novčanik
 
Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja i omiljena po Feng šuiju jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše i negativne vibracije. Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije dejstvo imati na Vodu i Metal.
 
2. Tamno plavi novčanik
 
Plava je boja vodenog elementa po Feng šuiju i simbol obilja. Veoma dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primjer: ukoliko je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor. Ukoliko je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.
 
3. Crni novčanik
 
Crna boja je takođe povezana sa Vodenim elementom, pa je odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta ili Vode po kineskom horoskopu.
 
 
4. Braon novčanik
 
Posle crne, braon je jedna od najpopularnijih boja za novčanik zahvaljujući divnim teksturama i modelima od kože. Braon je zemljani element, pa neće biti dobar izbor za osobe rođene u znaku Vatre ili Vode. Međutim, osobama koje su se rodile u znaku Zemlje ili Metala donosi bogatsvo.
 
5. Zeleni novčanik
 
Zelena boja je zemljani Feng šui element koji je odličan izbor ukoliko želite novi i svježi početak bez obzira na to kakava je prošlost bila. Odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta i Vatre.
 
Izvor: Kolektiv.me