Saveti za dobru kupovinu
31.05.2017.

Carnex Selection kokošija pašteta – jedina koja sadrži samo batak i belo meso

Biraj najbolje! Od najboljeg kokošijeg mesa, bez konzervansa, bez aditiva i bez veštačkih boja Carnex Selection kokošija pašteta – jedina koja sadrži samo batak i belo meso.

Svi znamo da se najukusniji obroci prave od najboljeg komada mesa, bilo da pripremate kompletan ručak ili samo užinu. Danas kada se živi brzo, sve više se trudimo, pa i kad pripremamo hranu, da radimo brzo. Kupujemo isečeno povrće, pripremljeno voće ili gotove obroke koji mogu da podmire sve naše potrebe. Međutim, da bismo mogli da ispratimo takav tempo, moramo da vodimo računa da naši dnevni obroci budu kvalitetni i sadržajni. 

Za sve koji brinu o balansiranoj ishrani i biraju samo najbolje, Carnex je pripremio kokošiju paštetu od najboljih komada mesa. Lagana i ukusna, Carnex Selection kokošija pašteta napravljena je isključivo od kokošijih grudi i batka, bez aditiva i veštačkih boja. Kremasti ukus paštete obogaćen je mlečnim belančevinama i prirodnim dodacima.

Meso je  osnovni izvormineralnih materija, vitamina B iproteina, koji sadrže sve esencijalne aminokiseline. Pored toga, gvožđe se lakše resorbuje iz mesa, nego iz mnogih drugih namirnica. Carnex u svom proizvodnom lancu koristi najbolje sirovine i primenjuje najsavremenijitehnološki postupak proizvodnje Selection kokošije paštete koji zadovoljava i najstrože kriterijumekvaliteta. 

Selection kokošija pašteta je kreirana prema recepturi koja zadovoljava i  najizbirljivije potrošače, posebno one koji biraju premijum kvalitet za sebe i svoju porodicu. Savršen namaz bez aditiva, veštačkih aroma, samo od čistog kokošijeg batka i belog mesa. 
Uživajte u odličnom ukusu Selection kokošije paštete koji će vas inspirisati da sami kreirate svoj originalni Selection zalogaj!