Saveti za dobru kupovinu
02.06.2015.

Turkish Airlines promo cena za Istanbul Shopping Fest

Festival je ustanovljen pre dve godine i veoma brzo je postao popularan širom sveta s obzirom da je Istanbul grad koji je poznat kao sjajno mesto za kupovinu veoma jeftine robe ali i najskupljih i najpoznatijih svetskih modnih brendova.
 
Turkish Airlines, kao tradicionalni partner ovog festivala svake godine priprema posebne tarife za putnike koji idu u Istanbul u to vreme. Ove godine pripremljena je sjajna cena od 155 evra za povratnu kartu sa svim taksama i sa nadoknadom za izdavanje. Ono što ovu tarifu čini posebnom osim povoljne cene je i besplatan prtljag do 40 kg. Na taj način Turkish Airlines izlazi u susret putnicima koji u Istanbul odlaze zbog kupovine.
 
Ovu promociju odlikuje i još jedna povoljnost. Turkish Airlines za ovu priliku izdvaja veći broj slobodnih mesta koja se mogu rezervisati po promotivnoj ceni. Ipak promocija je vremenski ograničena i važi sve do 23. juna u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih mesta.
 
Tarifa se može dobiti ako boravak u Istanbulu nije duži od pet dana, ako se karta kupi najmanje sedam dana pred polazak i ako se kupovina obavi najkasnije tri dana nakon rezervacije. Promene datuma polaska su moguće uz plaćanje nadoknade od 50 evra i ukoliko za novi datum ima slobodnih mesta po istoj tarifi. Otkazivanje putovanja ne omogućava refundaciju.
 
O detaljnim pravilima tarife raspitajte se prilikom kupovine koju možete preko predstavništva Turkish Airlinesa u Beogradu (011/3036-195), preko sajta ove kompanije ili kod vašeg avioagenta.
 
Izvor: Aviokarta.net