Saveti za dobru kupovinu
14.05.2015.

Spremite se na vreme za matursko veče

Znamo da mislite da to nije tako lako, kao i da je grad pun haljina koje izgledaju slično, pa se plašite da na proslavi ne ugledate devojku obučenu isto kao vi. A sigurno vam prolazi kroz glavu da vam je budžet ograničen i da je sve što vam se dopada skupo.
To je zaista previše stresa pred tako lep događaj! A sve može da bude drugačije ako se odlučite da kupovinu autfita za matursko veče pretvorite u uživanje u Fashion Park Outlet Centru Inđija.
 
Ovde na jednom mestu možete pronaći garderobu, obuću, ali i nakit, zahvaljujući kojima ćete zablistati te večeri. Super je to što ćete moći da kupite kreacije najpoznatijih brendova, ali po sniženim cenama. Pinko, Armani, Guess, Liu Jo… Ovi brendovi zvučnih naziva nikada nisu bili dostupniji - zato što su u Fashion Park Outlet Centar Inđija cene do 70 odsto niže! Na vama je samo da odlučite da li želite matursku haljinu, za koju se odlučuje većina maturantkinja, ili će vaš izbor biti elegantne pantalone ili čak kratka suknja. Važno je to što ćete, sasvim sigurno, u nekoj od prodavnica pronaći nešto samo za sebe.
 
Želimo vam da budete kraljica svoje mature!
 
Radno vreme centra je od 10 do 21h svaki dan.