Saveti za dobru kupovinu
11.01.2015.

Saveti za pravu kupovinu

Ako ste iskusni kupac, znate koliko se outlet kupovina promenila tokom godina. Nekada su radnje u kojima se prodavala roba na sniženju bile smeštene u lošijim delovima grada i važilo je samo jedno pravilo: što je cena neke stvar više snižena, to više toga sa njom nije bilo u redu. Danas outleti izgledaju jednako dobro kao i regularni šoping centri, a ako ste bili kod nas u Immo centru, u to ste se i lično uverili. Tu su baš svi sadržaji koji su potrebni modernom kupcu.
 
Pa da krenemo:
 
*Slobodno pitajte da li postoji ekstra sniženje
 
Prodavnice (ili čak ceo šoping centar) često imaju dodatna sniženja određenog dana ili na određeni deo kolekcije. Pitajte prodavačice šta se tog dana nudi i budite sistematični.
 
*Ne budite lenji
 
Ovo je disciplina u kojoj se isplati biti temeljan i sistematičan. Dođite odmorni i otvorite četvoro očiju ponekad se i na nekoj na oko neprivlačnoj gomili sniženih stvari krije pravo blago (i to po petini cene!).
 
*Dve glave su pametnije od jedne
 
Osim što je šoping uvek zabavniji u društvu, možete se podeliti i istražiti brže sve dobre ponude, a pomoć sa kesama uvek dobro dođe.
 
*Vreme je bitno
 
Očekivano, najveća gužva u šoping centrima je vikendom. Najbolje bi bilo da u kupovinu krenete oko 10 ujutru utorkom i sredom, kako biste među prvima birali snižene kolekcije.
 
*Pripremite se
 
Pratite vebsajt Immo centra immocentar.rs, kao i stranice na Facebook i Twiter mrežama, tu su sve novosti, promocije i specijalne akcije. Na taj način uvek ćete znati kada možete da uštedite najviše.
 
Srećan lov!
 
Izvor: TC Immo