Saveti za dobru kupovinu
25.12.2014.

Kako obradovati najmilije za Novu godinu?

Ukoliko razmišljate o iznenađenju za mamu, devojku, sestru, drugaricu ili baku, nećete pogrešiti ako se odlučite za neki od poklona, kojima će se sigurno obradovati: 
 
- Haljina organizer za narukvice, mindjuše i ogrlice - Dostupan u roze i crnoj boji. Inovativan i praktičan, fenomenalno koristan - odličan kao poklon!
 
 
- Organizer kozmetike i ličnih stvariKompaktan, praktičan i sa stilom dizajniran za osobe u pokretu. Može se jednostavno okačiti na zid, kako bi sve stvari bile na dohvat ruke. Odličan za kozmetiku, sredstva za higijenu, nakit...
 
- Fantastičan monopod - Napravite savršen selfie  - Crni, zeleni, roze i ljubičaste boje!  Teleskopski prenosivi držač za mobilne telefone i kamere koji omogućava slikanje ili snimanje bilo kada i bilo gde, na odmoru, u kafiću, krstarenju ili u kući… 
 
 
 
- Rotacioni dekorater noktiju za savršen pedikir i manikir - Za suštinski ugođaj lepote, koji je svakoj ženi potreban. Uključena je torbica od satena za nošenje seta!
 
 
 
 
- Fantastični set za lakiranje noktiju - Za kvalitetan manikir u udobnosti doma! Samo od mašte zavisi kako će nokti izgledati, uz pomoć 3 različita diska, moguće je crtati šta god vasa omiljena devojka poželi i u bojama koje želi.
 
 
 
- Moderan novčanik za dokumenta - Lagan i tanak, dizajniran da čuva sve kartice. Ovaj neverovatan  novčanik je trendi  i veoma izdrživ. Plus je vodootporan i  zaštitiće dragocenosti u dodiru sa vodom. Dostupan u prelepim dezenima.
Mirišljave Luma sveće u najlepšim bojama - Napravljene su od pravog parafina, imaju miris vanile i u svakom momentu se može izabrati jedna od 12 različitih boja. Obradujte voljenu osobu i pripremite joj romantičnu večeru uz Luma sveće ili ukrasite Vaš dnevni kutak!
 
 
 
 
Što se tiče poklona za muškarce, kako je većina njih dosta praktična - poklonite im nešto što će biti korisno, ali zanimljivo i nesvakidašnje. Mi izdvajamo:
 
Sjajan Pronalazač Ključeva - Sa ovim pronalazačem, ključevi će se brzo pronaći, gde god da su se sakrili. Može se nakačiti na sve vrste ključeva i dolazi u širokom izboru boja i motiva. 
 
 
 
- 4 u 1 magična olovka za više namenaKada kuca poruku, promašuje slova? Kupite mu magičnu olovku za pisanje po papiru i Touch Screen ekranu, koja može da služi kao baterijska LED lampa i laserski pokazivač. Podjednako dobra i za posao i za zabavu!
 
 
 
- Mozaik eksterna baterija za telefone - Izuzetno funkcionalan, kompaktan, prelepog izgleda, originalnog i modernog inovativnog dizajna - može ga nositi kao privezak i uvek će biti pri ruci kad zatreba.
 
 
 
- MP3 FM transmiter za automobil + daljinski -  Atraktivan dizajn, USB povezivanje sa drugim uređajima, slot za micro SD karticu + daljinski upravljač! Omogućava slušanje mp3 muzike u kolima iako auto-radio ne podržava ovaj format. 
 
 
 
GripGo - Revolucionaran držač mobilnih telefona - Omogućava da lako pogleda telefon, a da pritom bezbedno vozi. Lako se pričvršćuje za sve površine u automobilu, pomoću vakuum pritiska ili lepljive trake. 
 
 
- Ručni usisivač za automobil -  Namenjen brzom čišćenju unutrašnjosti automobila. Napaja se iz utičnice za upaljač u automobilu, male je potrošnje i velike efikasnosti.
 
- Moderan novčanik za dokumentaNovčanik u koji mogu da stanu dokumenta, kartice, novac, slike - bez brige da će nešto izgubiti ili pokvasiti! Izaberite neku od predivnih boja - crnu, plavu, crvenu ili sivu!