Saveti za dobru kupovinu
06.11.2014.

Kako da uštedite na hrani a da pritom ne stežete kaiš?

Ide zima, sprema se sezona slavlja i svetkovina. Da biste sačuvali liniju i zdravlje u narednom zimskom periodu preporučujemo da sami pripremite zdrav obrok koji ćete poneti na posao, u školu ili na fakultet. Salad Cup je idealna posuda za nošenje omiljene hrane van kuće - kapaciteta 1L, staje u svaku torbu!
 
Prema nedavnom istraživanju koje je sproveo portal 24 sata, od ukupnog broja anketiranih 8% je kao odgovor na pitanje “Kako ćete da uštedite kad Vam država smanji platu?" izjavilo da će nositi ručak na posao, a da neće trošiti pare u pekarama. Prema drugom istraživanju od prošle godine, koje je sproveo Infostud, više od polovine zaposlenih u Srbiji ugojilo se najmanje pet, a pojedini čak i više od deset kilograma od kada su počeli da rade. Većina doručkuje u pekarama, preskače užinu i ruča tek kada dođe kući s posla. Ukoliko promenite neke loše navike i počnete da nosite obrok od kuće, to praktično znači da ćete za mesec dana ne samo uštedeti od četiri do sedam hiljada dinara, već će ta odluka pozitivno uticati na Vaše zdravlje! 
 
Salad Cup se sastoji iz jedne posude za salatu, male posude za začine, sos, preliv ili druge dodatke, viljuške i poklopaca.
 
Pripremite ukusnu salatu sa piletinom i maslinovim uljem i krutonima, pripremite sočnu šniclu i dodajte omiljeni sos ili povrće ili nasecite sveže voće u koje ćete stavii lešnike i orahe, ili žitarice i jogurt i imaćete zdrav obrok gde god da se nalazite! Uz Salad Cup mogućnosti kombinovanja su bezgranične. Vaša omiljena hrana će uvek biti sveža, a Vi ćete imati prijatan obrok ili užinu svaki put kada pronađete slobodan trenutak. I, nećete morati da "stežete kaiš"!
 
Jer, hraniti se zdravo nije skupo! Čak, naprotiv!
 
Vaš web shop Kuda u kupovinu