Saveti za dobru kupovinu
08.09.2014.

Uzak struk: Otkrijte tajne nošenja steznika

Korseti svojom posebnom konstrukcijom potisuju stomak i ističu grudi, dajući telu karakterističnu «S» siluetu, a uzak struk kroz vekove ostaje simbol ženstvenosti.

Ranije su steznici bili izrađivani od tvrdih, neudobnih materijala koji su ženama neretko ostavljali tragove na koži u vidu modrica i rana. Steznici sa ugrađenim šipkama od kosti i tvrdi prsluci koji se šniraju na leđima a koji su držali telo čvrstim i uspravnim polako su zamenili steznici izrađeni od tankih, gotovo prozirnih materijala koje je moguće nositi neprimetno ispod haljina i majica. 
 
Najnovija istraživanja pokazuju da se u posljednjih pedesetak godina prosečan ženski struk proširio za oko 18 centimetara, dok su veličina grudi i obim zadnjice ostali isti. 
 
Steznici su postali popularni i kada je javnost otkrila da ih nose pevačica Bijonse i glumica Gvinet Paltrou. 
 
Benefiti nošenja steznika nisu samo u suženom struku i ravnom stomaku, već ženi koja ga nosi omogućava uspravan stav, pravilno držanje tela, te smanjenje bolova u kičmi i leđima. Trudnice posebno vole ovu odeću jer nakon porođaja nošenjem steznika vraćaju i podižu samopouzdanje u trenutku, pa se osećaju privlačnije i ženstvenije.
 
 
Kuda u kupovinu savet: Kako pravilno koristiti steznik?
 
1. Nemojte ga nositi na posao svakodnevno
 
2. Nemojte kupovati steznike koji su preuski 
 
3. Steznik mora savršeno da pristaje vašem telu, stoga nemojte kupiti bilo šta već izdvojte vreme za potragu za pravim
 
4. Ako vam je teško da ga obučete, lomite nokte i ne možete da dišete, obavezno uzmite veći broj.
 
 
 
 
Od srca Vam preporučujemo Revolucionaran steznik za oblikovanje tela i sjajan izgled koji je izrađen od najkvalitetnijeg tankog materijala koji će oblikovati vašu figuru odmah! Napravljen je tako da ne spada, ne rola se niti da se šavovi vide.
 
Takođe, neprikosnoven u formiranju savršenog struka je i naš Magičan pojas za savršen struk. Elastičan i komforan, pruža ugodnost kakvu niste još osetili. Pomaže u ravnanju stomaka i oblikovanju struka.
 
Poručite odmah na tel: 011/655-8-655. Ograničen broj!
 
Izvor: b92/Istorijamode.wordpress.com/Magicnobilje-prodavnica.com