Saveti za dobru kupovinu
07.08.2014.

5 stvari koji svaki muškarac mora da ima u svojoj torbi

PRENOSIVI PUNJAČ
Koliko puta ste se do sada našli u situaciji da vam je baterija na izdisaju? Taj momenat kada vam vaš pametni telefon pokazuje 4% baterije stresan je sam po sebi, a da ne govorimo o  situaciji ako čekate neki mail ili bitan poziv. Zato uložite u prenosivi punjač i neka bude uvek uz vas. Kuda u kupovinu preporuka: Da biste uvek imali punu bateriju telefona preporučujemo vam mini prenosivi punjač sa neverovatno visokim kapacitetom od 2600mAh ili mobilni punjač svih vrsta mobilnih telefona i uređaja, neverovatnog kapaciteta od 20 000 mAh!
 
KVALITETNA HEMIJSKA
Ok, živimo u digitalnom dobu i ne treba vam ništa ukoliko je vaš telefon pun, ali ukoliko nas niste poslušali i kupili prenosivi punjač velika je verovatnoće da će vas baterija telefona u nekom trenutku izdati. Ali, ako imate svoju olovku pored sebe, ti problemi će nestati.
 
SVESKA
Ne mislimo pri tom na veliku, školsku, svesku... U svakoj knjižari možete da nađete male i dobro dizajnirane sveske koje mogu da vam posluže za zapisivanje bitnih stvari... (kao što je na primer broj telefona neke devojke i to učinite sa već pomenutom kvalitetnom hemijskom).
 
MALI KIŠOBRAN
Ok, ako je leto kiša vam možda neće narušiti zdravlje, ali svakako ne želite da sedite u nekom kafiću mokri do gole kože... Zato budite spremni na sve, mali kišobrani nisu teški i zauzimaju malo prostora...
 
NOVČANIK
Jedina stvar koja je gora od šnale za novac je držati taj isti novac bez ičega u džepu. Uložite u kvalitetan novčanik i neka uvek izgleda uredno! Kuda u kupovinu preporuka: Aluminijumski novčanik je fenomenalan novčanik u koji možete staviti Vaša dokumenta, kartice, novac, slike - bez brige da ćete nešto izgubiti ili pokvasiti! Osim toga, ovaj neverovatan novčanik čak štiti od RFID skenera koje koriste za krađu podataka sa kreditne kartice.
 
Izvor: Men's Health.rs