Saveti za dobru kupovinu
20.06.2014.

Otkrijte koja su dva najefikasnija sredstva protiv komaraca ikada!

Leto nam dolazi, a sa njim i problemi sa komarcima. Međutim, ove godine situacija je daleko gora. Nakon poplava koje su zadesile Srbiju u velikim razmerama, očekuje se daleko veći broj komaraca nego ranijih godina. Visoke temperature posebno pogoduju razmnožavanju insekata,  a samim tim povećava se rizik za prenošenje zaraznih bolesti.
 
Načelnica sektora za preventivnu medicinu VMA prof. dr. Sonja Radaković objašnjava: Insekti i glodari su direktan pratilac poplava i javljaju se na terenu čim se voda povuče. Njihovom razmnožavanju pogoduje vlaga i visoka temperatura, a imaju i obilje hrane u mulju, zatim leševe uginulih životinja.
 
Razmnožavanje komaraca u poplavljenim područjima nosi sa sobom rizik od većeg obolevanja od groznice zapadnog Nila. Najstrašnije je što zaraženi/e virusom koji prenose komarci u 80% slučajeva i ne znaju da su zaraženi/e, jer bolest nema simptome. U najgorem slučaju, kako navode iz Instituta Batut, može doći do razvoja teške kliničke slike koju prate upala moždanica i/ili mozga! Osim ove, komarci prenose i zarazne tropske bolesti kao što su malarija, denga, čikungunja groznica. Malarični komarac je prema poslednjim istraživanjima najsmrtonosnija životinja na svetu, čak smrtonosnija od zmija, vukova i krokodila zajedno!
 
Kako se onda zaštiti i sprečiti zarazne bolesti koje prenose komarci? 
 
Najefikasniji način prevencije mogućih zaraze je sprečavanje uboda komaraca. A to možete postići na dva načina, izbegavanjem boravka napolju ili korišćenjem efikasnih sredstava protiv komaraca. Pobeći od komaraca ne možemo, ali možemo se efikasno zaštiti. U narednim redovima pročitajte kako da zaštitite sebe i svoje najmilije od ovih opasnih napasti.
 
Na domaćem tržištu cene rasterivača se kreću od 2000 do neverovatnih 50000 dinara! Osim toga, klasični rasterivači insekata koriste lampe koje prže insekte privlačeći ih unutra i uništavajući ih velikim naponom. Tu su još i raznorazne zamke, ventilatori koji usisavaju, uništavaju i skupljaju insekte u ugrađeni rezervoar. Nećemo ni da ulazimo u to koliko je čišćenje takvih aparata nezgodno i koliko novca treba izdvojiti za struju… A da ne govorimo o raznim otrovima, skupim kremama i sprejevima koji štete ne samo koži, već i ozonskom omotaču. 
 
Sigurno Vam je dosta preskupih aparata i sredstava protiv komaraca koji nisu efikasni. Zamislite koliku uštedu možete da ostvarite kupovinom samo jednog od naša dva fantastična proizvoda protiv komaraca? 
 
Kuda u kupovinu Vam preporučuje potpuno ekološke proizvode koji štite od komaraca bez trošenja struje, upotrebe kablova, štetnih otrovnih materija... Umesto da dajete hiljade i hiljade dinara na nepraktične aparate koji zuje, troše električnu energiju i zauzimaju mnogo mesta u kući, pokušajte sa našim magičnim proizvodima: Magičnom mrežom za vrata protiv komaraca i Magičnim rasterivačem komaraca u obliku priveska, i nećete pogrešiti! 
 
Nema više glomaznih zamki, otrovnih isparenja niti visokog napona i potrošnje električne energije. Aposlutno bezbedno!
 
 
Upotreba zaštitne mreže protiv komaraca na vratima i prozorima predstavlja najefikasniji metod borbe protiv komaraca u kući, stanu, kancelariji ili vikendici. Naša Magična mreža se razlikuje od drugih jer uz pomoć njenih magneta koji su postavljeni duž središta mreže možete da ulazite i izlazite bez bojazni da će Vam u kuću ući komarci, bube i drugi insekti, jer se mreža automatski vraća u prvobitan položaj, čim prođete kroz vrata. Nema više nepotrebnog bušenja rama od vrata, montirajte je bez alata uz pomoć samolepljivih čičak traka. Za sve tipove vrata!
 
 
Akcijska cena: Samo 1290 dinara
 
 
Magičan rasterivač komaraca u obliku priveska koristi naprednu tehnologiju odvraćanja insekata koja Vaš boravak na otvorenom i Vaše aktivnosti čine ugodnijim. Nosite ga svugde sa sobom, na pecanje, kampovanje, u prirodi ili kod kuće, za vreme sportskih i rekreativnih aktivnosti. Privezak funkcioniše tako što ispušta ultrazvuk koji tera komarce od Vas. Potpuno bezbedan i neškodljiv proizvod!
 
 
Akcijska cena: Samo 990 dinara
 
 
Poručite odmah na tel: 011/655-8-655! Ograničen broj!
 
Vaš Web Shop Kuda u kupovinu
 
 
Izvor: Batut.org.rs, Telegraf.rs, TVBest.rs