Saveti za dobru kupovinu
17.06.2014.

Kako da zablistaš na maturi i da istovremeno uštediš?

Cene maturantskih proslava umeju da zadaju glavobolje maturantkinjama i maturantima, kao i njihovim roditeljima. Za nezboravno veče neophodno je izdvojiti dosta novca jer osim kupovine haljina, odela, nakita, kozmetike, nove frizure, tu su još i zakup fotografa, sale i muzike… Za sve neophodne sitnice roditelji izdvajaju od 15000 do 100000 dinara za svoje maturante i maturantkinje!
 
E, sad kako da budeš uočen/a tako da se svi okreću za tobom i da svi govore o tebi, naravno u pozitivnom svetlu, a da istovremeno potrošiš minimum novca i poštediš roditelje nepotrebnih troškova, saznaj u nastavku teksta!
 
Kuda u kupovinu savet No 1: Sašij originalnu odeću!
 
Butici i radnje su odavno izložili svoje modele haljina, a cene se kreću od 2500 do neverovatnih 50000 dinara. Za muška odela potrebno je izdvojiti od 10000 dinara pa sve do 45000 dinara zajedno sa košuljom i kravatom.
 
Međutim, šivaća mašina je kada je ušteda novca u pitanju, tvoja najbolja prijateljica! Zaboravi na svilu, čipku i druge skupe materijale. Umesto toga, opredeli se za haljinu/odelo od novina, papira, plastičnih kesa ili od toilet papira ili starih domaćih zadataka, zašto da ne?
Zvuči suludo? Pa i ne baš!
 
Iskoristi materijale iz tvog okruženja i recikliraj! Pošalji svima poruku da misliš zeleno! Upotrebi materijale koje bi bacio/la i budi originalan/a. U vremenu hiperprodukcije i hjiperpotrošnje ali i velike krize, otpad dobija novu (modnu) dimenziju. U odeći od recikliranih materijala nema šanse da ostaneš nezapažen/a. Čak nasuprot, ovakva haljina ili odelo od neobičnih sirovina učiniće da budeš više zapažen nego da si dao/la hiljade i hiljade dinara na skupu toaletu/smoking. Neka ti kao primer posluži tivćanka Valentina Ljubojević koja je svojom haljinom od novina zasenila ostale maturantkinje. Pokaži i ti da imaš svoj stav, da si drugačiji/a i da ne robuješ nametnutim pravilima! 
 
Uz ovakve modele haljina najbolje pristaje nevidljivi bra, koji neće skrenuti pažnju sa haljine. Pogledajte na koji način možete nositi Nevidljivi silikonski grudnjak ovde.
 
    
 
I, ne zaboravi da zaviriš u mamin, tatin, bakin ili dekin oramar, sigurno ćeš pronaći zanimljiv šal, sat, rukavice, broš ili neki drugi vintidž detalj!
 
Kuda u kupovinu savet No 2: Napravi sama svoju frizuru!
 
Maturantkinje će u salonima lepote za frizuru, šminku, solarijum i nokte platiti u proseku 10 000 dinara!!! 
 
Napravi sama svoju frizuru za maturu brzo i lako! Potreban ti je fen za kosu i naš Dodatak za fen za lokne. Uz pomoć ovog dodatka napravićeš savršene glamurozne loknice za svega nekoliko minuta. Nakon toga na nekoliko pramenova nanesi Magične boje za ludu frizuru. Budi jedinstvena i pokaži da prkosiš pravilima! A evo i kako da uspeš u tome:
 
Korak 1. Ubaci pramen po pramen u dodatak za fen.
  
 
Korak 2. Ostavi 2-3 minuta da se kosa potpuno ohladi.
 
Korak 3. Provuci pojedine pramenčiće kroz svaku boju.
   
 
Korak 4. Naprskaj kosu lakom za kosu i spremna si! 
Slika 4.
 
 
Kuda u kupovinu savet No 3: Izrazi svoju originalnost uz pomoć kratkih, negovanih noktiju!
 
Kreiraj nove trendove! Sada su moderni dugi zašiljeni nokti koje će sve devojke na
maturi imati. Budi drugačija, u inat svima! Pokaži drskost i pojavi se sa kratkim elegantnim noktima koji će se savršeno uklopiti uz glamurozan autfit. 
Odaberi crne, metalik, zlatne, srebrne ili  ljubičaste nijanse i zasijaj punim sjajem! Uštedećeš dosta novca za izlivanje i korekciju noktiju, a dobićeš fantastičan wow efekat! Za nokte kao iz salona preporučujemo ti Fantastični set za lakiranje noktiju uz pomoć kojeg možeš crtati 
šta god poželiš i u bojama koje želiš i to bez ostataka laka na koži i prstima. I, ne samo to - na poklon ćeš dobiti i 200 stikera za nokte.
 
 
I još nešto za kraj, ne zaboravi da na maturi budeš ono što jesi, originalan/na i svoj/a, jer na taj način pokazuješ drugima kakva osoba postaješ i u kom pravcu će se kretati tvoj život. Na kraju, krajeva, ostaju fotografije kao večna uspomena a mi ti od srca želimo da to bude slika koju ćeš sa ponosom pokazivati drugima!
 
Tvoj Web Shop Kuda u kupovinu