Nagradne igre
15.12.2021.

Coca - Cola nagradna igra

 

U toku je nagrada igra Coca-Cola, koja traje sve do 06.01.2022.godine.

Nagrade:

62.500x Igračkica Deda Mraz „Gospodin Mraziša“
62.500x Igračkica irvas „Rogiša“
62.500x Igračkica medved „Brundiša“
62.500x Igračkica sneško „Snegiša“

Mehanizam

Kako bi stekli pravo na poklon, neophodno je:

Kupiti neko od promotivnih pakovanja.
Pronaći desetoznakovni alfanumerički kod ispod zatvarača ili čepa.
Skini Coca Cola aplikaciju.
Prijaviti se na Coca-Cola aplikaciju ili registrovati profil unoseći svoju adresu e-pošte i ime pod kojim će se voditi profil.
Nakon uspešno obavljene registracije učesnik može da unosi kodove.

U Programu učestvuju sledeći Coca-Cola proizvodi:

Coca-Cola Original 0.33l upakovana u limenku, 0.5l, 1l, 1.5 i, 2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu i zbirna pakovanja 2×1.5l i 2x2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu;
Coca-Cola Zero 0.33l upakovana u limenku i 0.5l, 1l, 1.5l i 2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu;
Coca-Cola Zero Lemon 0.33l upakovana u limenku i 0.5l i 1.5l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu;
Na Promotivnim pakovanjima limenki se nalazi dizajn sa promo komunikacijom, a ispod metalnog otvarača desetoznakovni alfanumerički kod.
Na Promotivnim pakovanjima plastičnih nepovratnih boca se nalazi promo etiketa koja komunicira osnove informacije u vezi Programa, kao i Promotivni čep bele boje sa komunikacijom „SAKUPI KODOVE, OKUPI DRUŽINU’“. Ispod čepa bele boje se nalazi desetoznakovni alfanumerički kod. U zavisnosti od veličine tj. litraže, promotivna pakovanja nose određeni broj poena. Za svako pakovanje, brendovi Cola-Cola Zero i Cola-Cola Zero Lemon nose poen više u odnosu na Coca-Cola Original.
 

Poeni - pahuljice

Kodovi se pretvaraju u poene određene vrednosti, koji se tokom trajanja Programa nazivaju „pahuljice“. Jedan kod može biti unet na Coca-Cola aplikaciji jedanput. Kada sakupe dovoljan broj poena tj. pahuljica, potrebno je da iste zamene za poklon tj. da preuzmu poklon koji je raspoloživ na Coca-Cola aplikaciji.

Napomena: Poeni generisani u Coca-Cola aplikaciji u periodu pre početka Programa, a neiskorišćeni u bilo kojoj prethodnoj promociji/programu NE mogu da se koriste u ovom Programu.

Za sve poklone je potrebno 30 poena!

Izvor: https://nagradne-igre.rs