Nagradne igre
19.07.2021.

Jaffa nagradna igra 2021: Prijaffi se za Olimpijske poklon

Jaffa program traje od 28.6.2021 godine u 00:00h do 15.8.2021. godine do 23:59h, a odnosi se na područje Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

U Programu učestvuju sledeći proizvodi: Jaffa Cakes 150g, Jaffa Cakes Choco Višnja 155g, Jaffa Cakes Milk Choco 158g, Jaffa Cakes Choco 155g koji nose po 1 kod i Jaffa Cakes 300g koja nosi 2 koda.

Kako bi stekli pravo na poklon u periodu trajanja programa učesnici treba da:


1. Izvrše registraciju na stranici www.prijaffise.rs. Za registraciju korisničkog naloga je potrebno da učesnik na navedenoj web stranici unese sledeće podatke:
E-mail adresu
Broj mobilnog telefona
Lozinku koju će koristiti prilikom prijave
Učesnik dobija povratni e-mail za verifikaciju podataka. Klikom na link u e-mailu, korisnički nalog postaje aktivan.


2. Unose kodove sa folije pakovanja Jaffa Cakes proizvoda koja učestvuju, u predviđeno polje na formi za unos kodova preko svog naloga na stranici www.prijaffise.rs. Kodovi sa pakovanja se pretvaraju u bodove, Tačan broj unetih kodova zamene za poklon koji je raspoloživ na stranici www.prijaffise.rs.

Na osnovu unetog broja kodova putem svog naloga na www.prijaffise.rs sajtu, učesnik ima pravo na nekI od poklona koje će se smenjivati u periodu od 28.06.2021. do 15.08.2021.godine.

Pokloni će se smenjivati tokom trajanja programa, odnosno postojaće ograničene količine svakog poklona i dobitnici su oni koji prvi zamene odgovarajući broj kodova za dat poklon. Svi pokloni će biti istaknute na web stranici www.prijaffise.rs

Isporuka poklona će se vršiti na adresu koju potrošač ostavi organizatoru prilikom popunjavanja porudžbenice nakon odabira poklona na web stranici www.prijaffise.rs. Rok za isporuku poklona potrošaču je 60 dana od dana ostavljanja podataka Organizatoru.

Za učestvovanje poseti www.prijaffise.rs, a za pravila klikni OVDE