Nagradne igre
05.05.2021.

Cockta nagradna igra 2021 - ODIGRAJ ZA SVOJU STVAR

Cockta nagradna igra 2021 se organizuje za područje cele teritorije Republike Srbije u periodu od 01.05.2021. godine do 14.06.2021. godine u trgovinskim radnjama.

Nagradni fond je:
7 x Apple iPhone 12 64GB
7 x Beats solo pro Wireless NoiscCancelling bežične slušalice
7 x Garmin Fenix sat
24 x JBL Flip 5 zvučnik

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre.

Oglasi

 
Da bi učestvovao u nagradnoj igri, učesnik treba da u toku trajanja nagradne igre, a najkasnije do 14.06.2021. do 14:00č sati kupi u trgovinskim radnjama Republike Srbije jedan proizvod „Cockta Original” litraže 0,5l ili 1,5l ili „Cockta Free” litraže 0,5l ili 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima bele crtice, pronađe ispod čepa nagradni kod i da izvrši prijavu putem internet obrasca. Prijava putem internet obrasca se vrši na internet stranici nagradnaigra.cockta.eu gde je potrebno popuniti sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, broj mobilnog telefona i upisati kod koji je pronađen ispod čepa proizvoda. Nakon prvog prijavljivanja biće formiran profil učesnika gde isti nastavlja da upisuje samo kodove, lične podatke nije potrebno ponovo unositi. Učesnik je dužan da čuva fiskalni račun na kom se nalazi minimum jedan od proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri, a koji je izdat za vreme trajanja nagradne igre a najkasnije do 14.06.2021. do 14č, kao dokaz kupovine prilikom uručivanja nagrade.

Jedan učesnik može prijavljivati neograničen broj kodova za vreme trajanja nagradne igre i može biti dobinik samo jedne nagrade iste kategorije. Svaki pojedini kod može biti iskorišćen samo jednom. U slučaju da kod sa istom numeracijom bude ponovo poslat od strane istog ili drugog lica (sa istog ili drugog uređaja sa kojeg je moguće ostvariti prijavu), ta će prijava biti proglašena nevažećom. Kod koji je izvučen kao dobitan prilikom izvlačenja nagrada ne učestvuje više u izvlačenju do kraja nagradne igre.

bjava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici nagradnaigra.cockta.eu.u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada.

Cockta nagradna igra 2021 traje do 14.6.2021, a za pravila i učešće klikni OVDE