Nagradne igre
07.04.2020.

Osvoji Coca-Cola kuhinjski set

Coca-Cola program lojalnosti traje od 02. marta 2020. godine do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 01. maja 2020. godine, i odvija se na području Srbije.

Pravo učešća u imaju isključivo lica sa prebivalištem u Republici Srbiji bez Kosova i Metohije.

Kako bi stekli pravo na nagradu:
1. Učesnici trebaju kupiti neko od promotivnih pakovanja
2. Pronadju desetoznakovni alfanumerički kod ispod zatvarača
3. Sa Sa Google Play Market-a za Android mobilne uređaje ili Apple store marketa za iPhone mobilne uređaje, preuzeti aplikaciju “SimplyTastly”. Ukoliko učesnik već ima registrovan profil na “SimplyTastly” aplikaciji može koristiti svoj postojeći profil.
Potom je potrebno da se učesnik registruje unošenjem svog imena, prezimena i i-mejl-a, a nakon toga može da unosi kodove. Kodovi se pretvaraju u bodove određene vrednosti. Kada sakupe dovoljan broj bodova, potrebno je da iste zamene za poklone koji su raspoloživi u aplikaciji.

U programu lojalnosti učestvuju sledeći proizvodi:
Coca-Cola, Coca-Cola Zero i Coca Cola Zero Lemon upakovani u plastičnu nepovratnu bocu od 1L, 1,5L i 2L, 2×1.5L, 2x2L
Na promotivnim pakovanjima Coca-Cole se nalazi posebno dizajnirana etiketa koja komunicira osnove programa, kao i promotivni čep bele boje sa komunikacijom “SAKUPI KODOVE, OSVOJI POKLONE”.

Promotivna pakovanja nose određeni broj poena koji zavisi od veličine pakovanja i iznosi:
– pakovanja od 2L : Coca-Cola 3 poena, Coca-Cola Zero 4 poena
– pakovanja od 1,5L: Coca-Cola 5 poena, Coca-Cola Zero i Coca Cola Zero Lemon 6 poena
– pakovanja od 1L : Coca-Cola 4 poena, Coca-Cola Zero 5 poena

Nagrade ce se preuzimati u odabranim objektima Pošte Srbije, koji se mogu videti na aplikaciji.

Organizator se obavezuje da će u roku od 60 dana od poručivanja nagrada obavestiti potrošača putem e-mail-a o najranijem terminu u kom može otići u odabrani objekat da preuzme svoju nagradu, kao i ID jedinstvenom broju za svaki pojedinačni poklon koji je izabrao a koji treba da pokupi u izabranoj lokaciji Pošta Srbije. Nakon toga, potrošač ima mogućnost da preuzme svoju nagradu najkasnije do 13.06.2020. u odabranom objektu Pošta Srbije. Ukoliko poklon nije preuzet do tog perioda, učenik gubi pravo na poklon.

Izvor: nagradneigrers.com