Nagradne igre
23.05.2019.

Nova Grand Kafa nagradna igra - KO KUVA NAJBOLJE KOMŠIJSKE PRIČE?

Nagradni konkurs se organizuje u periodu od 22.05.2019. godine do 17.06.2019. godine.

Pravo učešća u konkursu imaju svi koji u periodu trajanja konkursa, odnosno do 17.6.2019. godine prijave svoju komšijsku priču inspirisanu jelom koje ih spaja. U osnovi komšijske priče je jelo koje spaja Vas i Vašeg komšiju/komšinicu, recept koji svaki put kada je napravljen budi lepe, stare, a ujedno i stvara nove komšijske uspomene. Zadatak Učesnika je da u priči opiše kako upravo to jelo doprinosi negovanju komšijskih odnosa, promoviše komšijske vrednosti i neguje trpezu kao simbol za okupljanje najbližih – i komšija.

Prijava komšijske priče se podnosi popunjavanjem kontakt forme na veb sajtu www.grandkafa.rs a koju čine: Ime i Prezime autora priče, adresa autora priče, e-mail adresa autora priče kao i broj mobilnog telefona. Pored ličnih podataka autora, potrebno je upisati i Ime i Prezime komšije iz priče sa kojim, u slučaju osvajanja nagrade, autor deli istu. Obavezni elemenat prijave je teksualni opis najbolje komšijske priče u maksimalno 600 karaktera. Opcioni (i poželjni) elementi prijave su fotografija u formatu .jpeg ili .png i video u mp4, avi ili mov formatu maksimalne veličine do 2GB.

Organizator nagrađuje trinaest priča koje po mišljenju žirija budu nagrađene kao najbolje. Nagrađuju se tri glavna i deset utešnih dobitnika. Svaki od pobednika i komšija, čije podatke je pobednik naveo prilikom registracije za konkurs, osvajaju istovetnu nagradu.

Na Konkursu se dele sledeće nagrade, po redu shodno glasovima žirija: 
I mesto: 2 vaučera za kupovinu tehnike u Tehnomaniji u iznosu od po 100.000 dinara
II mesto: 2 vaučera za kupovinu tehnike u Tehnomaniji u iznosu od po 50.000 dinara
III mesto: 2 vaučera za kupovinu tehnike u Tehnomaniji u iznosu od po 30.000 dinara
IV – XIII mesto: 2 poklon paketa Grand kafe