Nagradne igre
21.12.2018.

Emmezetina Novogodišnja čarolija: Igraj, osvoji nagrade i uštedi!

Emmezeta te poziva da proslaviš novogodišnje i božićne praznike uz super nagrade i popuste koji te čekaju u okviru Emmezetine novogodišnje čarolije.

Novogodišnja groznica nas je već uhvatila i želimo da zajedno sa tobom podelimo prazničnu radost uz našu veliku nagradnu igru čiji nagradni fond je 570.000 dinara. Pored vrednih dnevnih i glavnih nagrada, očekuju te i novogodišnji popusti.

Nagradna igra Emmezetina Novogodišnja čarolija funkcioniše veoma jednostavno. Svakog dana je potrebno da otvoriš kućicu sa brojem koji se poklapa sa aktuelnim datumom i tu ćeš pronaći polje za upisivanje podataka čime se kvalifikuješ za dnevne i glavne nagrade. Takođe, tu će te sačekati i polje sa informacijom o aktuelnom popustu.

Bogati nagradni fond vam poklanja Emmezeta sa svojim partnerima: Bosch, AEG, LG, Gorenje, Hansa, Sony, Philips, Vivax, Rowenta, Alpina, Tefal i Eglo.

Nagradna igra traje od 14.12.2018. do 05.01.2019. Veliko izvlačenje dnevnih i glavnih nagrada je 11.01.2019. Imena dobitnika će biti objavljena na zvaničnom veb-sajtu u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

U nagradnoj igri učestvuj OVDE gde te čekaju i dnevni popusti. Pogledaj i detaljna pravila.

Pridruži se i ti Novogodišnjoj čaroliji! Svakog dana zaviri u kućice Emmezetinog kalendara i otkrij koje te nagrade i popusti čekaju.