Nagradne igre
05.12.2017.

Zakuvaj „Pravu žensku priču“ i osvoji put u Pariz

Znamo da naše verne Aroma devojke svoju priču pričaju svakoga dana uz šoljicu omiljene Grand Aroma kafe. Prava kafa uvek je tu da bude jedinstvena spona između onih nasmejanih, zaljubljenih, druželjubivih i avanturističkih životnih trenutaka koje delimo sa pravim prijateljima.


Nova pakovanja Grand Aroma kafe ukazuju upravo na to da, iako različite po karakteru, sve devojke se uvek lako okupljaju oko prave ženske priče. Zbog toga smo odlučili da nagradimo baš vas koje svoje dane ne možete da zamislite bez ljubavi, optimizma, prijatelja i naravno, Grand Arome.
Nova nagradna igra, „Prava ženska priča“, donosi vam poklon svakoga sata!


U periodu od 30.11. do 28.12. dovoljno je da kupite bilo koje pakovanje Grand Aroma kafe i pošaljete  BI broj sa fiskalnog računa (na www.zivotsaaromom.rs ili SMS na 5006) i učestvovaćete u nagradnoj igri. U toku trajanja nagradne igre, svakih sat vremena poklanjamo vam po jedan predivan set koji će biti uz vas u svim vašim novim životnim pričama. Na kraju svake nedelje možete osvojiti IPhone 7, dok će najsrećnija Aroma devojka osvojiti put u Pariz za 4 osobe i priliku da sa svojim prijateljicama ispriča nove priče u prelepom gradu ljubavi.


Kupite svoje srećno pakovanje Grand Aroma ili Grand Aroma Dekofe kafe i zakuvajte i vi priču o predivnim nagradama.

 

Ostavi komentar

Ostali komentari

 • Milica Mici
  Milica Mici

  J9PV6K48

  29.06.2018. 21:09
 • dusan
  dusan

  kod letnjeseme iz tefelon

  24.06.2019. 16:41