Nagradne igre
27.12.2016.

Emmezetin kreativni foto-konkurs!

Fotografiši svoj čarobni praznični dom i osvoji nagrade!

Pozivamo te da predstaviš svoj praznični duh u Emmezetinom kreativnom foto-konkursu „Moj čarobni dom, moja čarobna jelka“. Najkreativnije dekorisani prostori i novogodišnje jelke dobijaju vredne nagrade.

Nova godina i Božić su čaroban period veselja, darivanja i ukrašavanja celog doma, a posebno jelke, koja je srce svake prave praznične atmosfere. A gde su dobro raspoloženje i pokloni, tu je, naravno, i Emmezeta – uvek spremna da nagradi trud i ideje.

Pokaži svoju originalnost u prazničnom dekorisanju prostora i ukrašavanju jelke i možda baš ti osvojiš neku od vrednih nagrada. Zadatak je lak: Registruj se i uloguj na veb-sajtu Emmezeta.rs, postavi fotografiju ukrašene novogodišnje jelke u ambijentu tvog doma i dokaži da si baš ti osoba sa najkreativnijim prazničnim duhom.

Emmezetin foto-konkurs Moj čarobni dom, moja čarobna jelka traje od 20.12.2016. do 10.1.2017. Imaš dovoljno vremena da se potrudiš i ukrasiš svoj dom i jelku tako da oduševiš Emmezetin žiri. 

Fotografiši svoj aranžman i objavi u foto-galeriji na Emmezetinom veb-sajtu, a potom se prepusti uživanju u prazničnoj magiji tvog doma. Dobitnici će biti objavljeni 12.1.2017.