Nagradne igre
05.10.2016.

TC UŠĆE - ŠOPING MILIONER

Koliko ste samo puta poželeli da postanete milioner i zamišljali na šta biste osvojeni novac potrošili? Onda Vas u realnost vrate mala verovatnoća ostvarenja sna i brzo zaboravite da ste ikada o tome i maštali.

Ali možda je upravo ova jesen Vaš srećni period jer Vam nudi mogućnost da postanete milioner u Ušću!

Označite 3. oktobar u svojim kaledarima kao „dan D“ za početak Vaših maštarija o krpicama, putovanjima, sređivanju doma, isprobavanju kulinarskih specijaliteta, gedžetima, jer će ovaj oktobar biti više od pukog trošenja novca.

Savršen recept za ostvarenje Vaših snova je da spojite lepo i korisno. Sada možete da zaboravite na glavobolju svaki put kada vam posle „malog“ šopinga stignu izvodi sa tekućih računa. Složićete se, nema boljeg leka za „šoping migrenu“ od glavne nagrade - kartice u iznosu od 1,5 miliona dinara i pet putovanja u antičke prestonice, Rim i Atinu.

I najskeptičniji lekari mogu da Vam potvrde da glavna nagrada leči i najteže glavobolje! Svi kupoholičari koji obave kupovinu u UŠĆE Shopping Centru u iznosu preko 5.000 dinara sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, će imati priliku da osim glavne nagrade osvoje i instant nagrade pet IPhone telefona, tri LCD televizora, kao i 300 kartica sa po 3.000 dinara za šoping u Ušću.

Zato, nemojte da vas ove jeseni boli glava zbog šopinga - iskoristite priliku i postanite šoping milioner!

Izvor: usceshoppingcenter.com