Nagradne igre
15.08.2016.

Nagradna igra : Leto na Blic

Zbog velikog interesovanja akcija "Leto na Blic" se nastavlja. 

Dnevne novine Blic i turistička agencija Kon Tiki vode vas na nezaboravno letovanje u Grčku. Akcija sakupljanja kupona počela je 8. avgusta i traje do 2. septembra.

Akcija se sastoji iz 4 istovetne faze, u ukupnom trajanju od po 7 dana, počev od 08.08.2016. godine.
U cilju sprovođenja i realizacije Akcije Društvo se obavezuje da u toku svake nedelje, u periodu trajanja Akcije, odnosno u svakoj fazi Akcije, objavi po 1 talon i 4 uzastopna kupona + jedan Joker kupon, i to prema sledećem rasporedu:

• svakog ponedeljka, u periodu trajanja Akcije, objava talona/razglednice i prvog kupona;
• svakog utorka, u periodu trajanja Akcije, objava drugog kupona;
• svake srede, u periodu trajanja Akcije, objava trećeg kupona;
• svakog četvrtka, u periodu trajanja Akcije, objava četvrtog kupona;
• svakog petka, u periodu trajanja Akcije, objava Joker kupona;

Ukoliko čitalac propusti neki od kupona, umesto njega može da iskoristi JOKER kupon.
JOKER kupon može da se iskoristi najviše jednom.

Čitalac koji želi da učestvuje u Akciji obavezan je da sakupi talon, kao i 4 kupona objavljenih u istoj nedelji, odnosno fazi, u kojoj je objavljen i talon koji dostavlja, i iste zalepi na vidno označena mesta u talonu, zatim da u talonu, na vidno obeleženim mestima, unese svoje lične podatke (ime i prezime, e-mail adresu i kontakt telefon), kao i da na istoj strani talona napiše svoj origialni odgovor na postavljeno pitanje i to u formi po slobodnom izboru, odnosno u vidu crteža, pisma, pesme ili druge adekvatne literarne forme, i isti dostavi lično ostavljanjem u namensku kutiju za nagradnu akciju ili putem pošte, na adresu sedišta Društva: Ringier Axel Springer d.o.o, ul. Žorža Klemansoa br. 19, Beograd, sa naznakom »za nagradnu akciju: Velika letnja nagradna akcija Blica«

Nagradni fond čini ukupno 28 (dvadesetosam) nagrada i to:

- 24x letovanje za 2 osobe u trajanju od 10 dana, koja podrazumeva: smeštaj za dve osobe u vili “Nikiforos” u Grčkoj, u Haniotiju i transfer autobusom na relaciji Beograd – Hanioti – Beograd, sa polaskom na dan 19.09.2016.godine.

- 4x letovanje za 4 osobe u trajanju od 10 dana, koje podrazumeva: smeštaj za četiri osobe u vili “Nikiforos” u Grčkoj, u Haniotiju i transfer autobusom na relaciji Beograd – Hanioti – Beograd, sa polaskom na dan 19.09.2016.godine.

Izvor: nagradneigre.blogspot.rs