Nagradne igre
23.05.2016.

Nagradni konkurs Grand kafe u slavu komšiluka

Komšija je neko ko ima posebnu važnost u našem životu, a komšijske veze su tradicionalne i neraskidive. 
Posvećena pravim porodičnim vrednostima, i kao dobar komšija, Grand kafa već godinama neguje i poštuje tu neraskidivu sponu i obeležava Svetski dan komšija. U znak obeležavanja Dana komšija, Grand kafa je poklonila svojim potrošačima i posebno komšijsko pakovanje sa čak 20% Grand kafe Gold gratis, za što više druženja i zajedničkih trenutaka. A za najbolje komšije koje takve trenutke zabeleže,od 20. maja do 20. juna Grand kafa ogranizuje nagradni konkurs. Za najbolju komšijsku priču, video snimak i fotografiju, pripremili smo vredne nagrade - i za autore i za njihove komšije. Materijal koji dočarava negovanje komšijskih odnosa dovoljno je samo postaviti na facebook ili instagram profil uz hashtag #dankomsija ili na sajt www.dankomsija.rs. Pobednike konkursa, po mišljenju žirija,čekaju vredne nagrade u svakoj od kategorija. Za kategoriju komšijske priče laptop, za video kategoriju full HD kamera, za kategoriju slike fotoaparat. Svaki komšija naših pobednika konkursa dobija Beko aparat za brzu i jednostavnu pripremu turske kafe. Osim toga,pripremljeno je još 20 utešnih nagrada.
„Za Grand kafu je obeležavanje Dana komšija svojevrstan čin poštovanja prema komšijama, i on za nas ne pripada samo jednom danu. Najboljim komšijama nije potreban povod za druženje i uživanje u svojim malim komšijskim ritualima, a kafa je jedan od njih. Kafa sa komšijama je tradicija, jer u nama budi ono što najviše volimo, osećamo i delimo, osmeh, prijateljstvo i ljubav. Zato je komšijska kafa najopuštenija i najomiljenija, uz koju se nastaju najlepše komšijske priče koje se trudimo da ovekovečimo i nagradimo“,kaže Nina Cvetković, senior brend menadžer Grand kafe Gold.
U želji da svima pruži što više uživanja svakoga dana, da podstakne komšije da se druže i pomažu, Grand kafa Gold obeležava već četiri godine ovaj svetski praznik i trudi se da obraduje što više komšija i prijatelja. Od podele kafe komšijama i postera u zgradama koji promovišu komšijski bonton, nagradnih konkursa i komšijskih druženja, rampi za osobe sa invaliditetom i besplatne predstave na Kafi sa kneginjom koja je obišla gradove širom Srbije - sve ove aktivnosti koje Grand kafa sprovodi promovišu istinske ljudske vrednosti kao što su humanost, tolerancija, poštovanje i ljubaznost u doba u kom dominiraju brzina i manjak vremena. 
Konkurs za Dan komšija je dodatni podstrek komšijama da se druže i nastave da uživaju u svojim komšijskim ritualima uz miris i ukus Grandkafe Gold. Zabeležite ove trenutke, učestvujte i vi u konkursu i osvojite vredne nagradeza Vas i Vašeg komšiju jer od komšija nema bližeg.

I neka svaki dan bude Dan komšija!

Više o konkursu Grand kafe »Jer od komšije nema bližeg«pogledajte na www.dankomsija.rs