Nagradne igre
08.05.2016.

Ako do sada niste imali sreće u igrama na sreću, probajte i ovo!

Mnogo je veća verovatnoća da vas pogodi grom ili zgazi tramvaj nego da dobijete sedmicu na lutriji! No, priznaćete, nije nemoguće. A ako odlučite da verujete i da se nadate kako ćete baš vi biti onaj koji će se dogodine rasipati svojim bogatsvom, evo nekoliko načina da to možda zaista i ostvarite!
 
Pre svega, istraživanja na svetskom nivou su pokazala da ćete povećati šanse da osvojite bar jedan od sedam brojeva ako na listiću zaokružite 33. Najmanja šansa za to biće, pogađate, ako je vaš izbor broj 13, pokazuju analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetina hiljada dosadašnjih izvlačenja u više međunarodnih lutrija.
 
Broj 33 i inače se u numerologiji smatra jednim od značajnih brojeva, jer se dovodi u vezu sa Isusom i Aleksandrom Velikim koji su umrli u 33. godini. Pa se pride molitva na Veliki petak moli 33 puta, u kabali se reč „amin“ pojavljuje 33 puta, a molitvene kuglice u islamu organizovane su u setovima od 33. Ukratko, dovoljno razloga da zaokružimo baš ovaj broj!
 
Na sličan način se i 7 smatra jednim od srećnijih brojeva jer ima dugu reputaciju u zapadnoj kulturi koja ga povezuje sa srećom - Bog je sedam dana stvarao svet, sedam je smrtnih grehova, dana u sedmici... Ne treba zaboraviti i da se 11 i 22 smatraju brojevima koji se mogu povezati s porukama anđela. Na međunarodnom nivou, zaključeno je, najsrećniji su loto brojevi: 6, 7, 33, 38, 40 i 49 (u mnogim svetskim loto igrama pogađaju se brojevi do 50, pa i 80)
 
S druge strane, najmanje srećnim smatra se broj 13, koji se u mnogim kulturama povezuje sa zlom i nesrećom. Neke procene, odnosno statistike, pokazuju da biste se, kad je o međunarodnoj lutriji reč, morali kloniti brojeva 5, 8, 13, 21, 28 i 36.
 
Sad kad to znate, nije zgoreg da razmislite o tome da svoju finansijsku sreću odsanjate. Možda se sećate  43-godišnjeg pakistanskog imigranta koji je u Americi, ne bi li nahranio svoju gladnu porodicu, radio dva posla. On je još kao mladić u snu video brojeve 2, 4, 6, 17, 25 i 31 i punih 15 godina na listiću popunjavao tu kombinaciju. Osvojio je 55 miliona američkih dolara! Dakle, uz snove, u njegovom je slučaju i predanost želji da osvoji pare sigurno odigrala ulogu.
 
Kako je na svetu bilo još sličnih događaja sve je više onih koji veruju da kako „srećni“ san možemo da prizovemo, odnosno da u lucidnim snovima možemo da zatražimo svoju dobitnu kombinaciju. Za početak pobrinite se da vam lampa,  papir i olovka budu pri ruci. Kod lucidnih snova radi analize vrlo je važno da ih zapišete. Ali pazite, imate samo sekund ili dva nakon buđenja da zapišete šta ste videli u snu, jer odmah potom svest preuzima vlast. Svako veče pre spavanja recite svojoj podsvesti: „Noćas ću videti dobitnu kombinaciju brojeva“. Izgovorite to naglas ili u sebi jer to može da podstakne kreativno sanjanje. Brojevi vam se mogu pojaviti i u obliku simbola ili slika. Osluškujte poruke sna.

Izvor: zena.blic.rs