Nagradne igre
19.03.2015.

Foto konkurs Oživi leto

Ako već niste čuli za foto konkurs "Oživi leto", evo prilike da se priključite istom.
 
Naime, u saradnji sa portalom Telegraf.rs organizovan je nagradni foto-konkurs pod sloganom “Oživi leto” 
Konkurs je otvoren do 30.03.2015. do 00h. tako da nije kasno da se aktivirate i učestvujete.
 
Sve što trebate da uradite jeste da pošaljete neku svoju interesantnu fotografiju koju ste zabeležili na prethodnom letovanju, a ona vas može odvesti na Zakintos ovog leta!
 
Pošaljete fotografiju na mejl: fotokonkurs@telegraf.rs, a ona će biti objavljena na portalu Telegraf.rs. Fotografija koja bude imala najviše šerova osvaja letovanje od 10 noćenja.
 
Pored fotografije, važno je da navedete svoje podatke: ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak naziv fotografije. Uslov da učestvujete na konkursu agencije Viva travel i portala Telegraf.rs je da je vaša fotografija VAŠE AUTORSKO DELO, odnosno da PREUZIMATE SVU ODGOVORNOST ZA NJENO OBJAVLJIVANJE. Potrebno je da se na fotografiji nalazite vi, sami ili u društvu, sa nekog od prethodnih letovanja. Slanjem fotografija na konkurs  autori automatski prihvataju uslove ovog konkursa, kao i korišćenje datih fotografija u nekomercijalne svrhe. Organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava prema trećim licima od strane učesnika ovog Konkursa. Ukoliko Organizator posumnja da neko postavlja fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja diskvalifikovati taj rad iz konkurencije.
 
Srećno svima! Vidimo se na Zakintosu!