Nagradne igre
28.11.2014.

NIS nagradna igra - Vožnja bez granica 2

Kako učestvovati u nagradnoj igri?
 
Prilikom kupovine goriva Evro Premijum BMB 95, Evro BMB 98, Evro dizel, Auto gas, Ultra D u vrednosti od 2.500 dinara ili više na nekoj od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica, uz fiskalni račun na kasi ćete dobiti i nagradni kupon za učešće u nagradnoj igri. Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete SMS poruku sa kodom koji se nalazi skriven na kuponu na broj 6600 u formi: NIS (razmak) nagradni kod.
 
Ko može da učestvuje u nagradnoj igri?
 
U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi punoletni državljani Republike Srbije, fizička lica koja prihvataju pravila nagradne igre, osim zaposlenih u kompaniji organizatoru, kao i u drugim kompanijama koje su učestvovale u realizaciji nagradne igre.
 
Nagrade
 
Nagradni fond se sastoji od 3 glavne nagrade od 2.000 litara goriva, 200 nedeljnih nagrada od po 50 litara goriva i 20.000 instant nagrada koje će srećni dobitnici moći da preuzmu na mestu kupovine. Neophodno je da učesnici sačuvaju kupon i kompletan fiskalni račun do kraja nagradne igre, jer će samo uz kupon i kompletan fiskalni račun moći da preuzmu svoju nagradu.
 
Izvlačenje nagrada
 
Nagrade će se izvlačiti po sledećoj dinamici:
 
  1. decembar: 50 dobitnika nagrada od 50 l goriva
  8. decembar: 50 dobitnika nagrada od 50 l goriva
15. decembar: 50 dobitnika nagrada od 50 l goriva
22. decembar: 50 dobitnika nagrada od 50 l goriva + 3 dobitnika glavnih nagrada od po 2.000 l goriva
 
Objavljivanje dobitnika nagrada
 
Spisak dobitnika nagrada u gorivu biće objavljen na zvaničnom internet sajtu NIS Petrol benzinskih stanica www.nispetrol.rs, kao i na sajtu Gazprom benzinskih stanica www.gazprom-petrol.rs. Svi dobitnici nagrada u gorivu će biti obavešteni i putem telefona da su osvojili nagradu u roku od 3 dana od datuma izvlačenja.
 
Cena SMS poruke
 
Cena poruke za učešće u nagradnoj igri je:
za korisnike mt:s mreže 2,64 dinara
za korisnike Telenor mreže 3,60 dinara
za korisnike Vip mreže 3,48 dinara
Za sve dodatne informacije pozovite naš call centar na: 08 0000 8888
 
Srećno! 
 
 
Izvor: www.nispetrol.rs