Nagradne igre
21.11.2014.

Program lojalnosti Grand kafe Vidim ti siguran dobitak se bliži kraju!

„Različite su količine podignutih poklona po gradovima, ali generalno u celoj Srbiji je veliko interesovanje za učešće u programu lojalnosti Grand kafe. To nam govori i o navikama potrošača, ali i o tome da su ljudi u širom zemljeprihvatili ovu akciju kao odličnu priliku da uživajući u omiljenoj kafici na poklon dobiju veoma vredno posuđe, koje će im itekako koristiti u domaćinstvu,“ kažu u Grand kafi.
 
Kampanja „Vidim ti siguran dobitak“ traje do 1.Decembra, što je ujedno i krajnji rok za podizanje poklona. Iz Grand kafe poručuju da ima dovoljno poklona i savetuju da se ne čeka krajnji rok, već da svi koji su sakupili poene podignu svoj poklon u jednoj od prodavnica Metalca širom Srbije. 
 
„Kada smo razmišljali o programu lojalnosti imali smo za cilj da nagradimo naše verne potrošače. Dva meseca koliko trajeprogram lojalnosti,sasvim je dovoljan rok da oni koji redovno piju Grand kafusakupe poene barem za jedan od vrednih poklona. Naravno, ako seudruže sa komšinicom, rođakom, kolegama ili najboljom prijateljicom to skupljanje poena je još brže i zabavnije,“poručuju iz Grand kafe. 
 
Prema izveštajima sa prodajnih mesta Metalca, potrošači su u početku najviše sakupljali  za duboki tiganj interesantan mladim domaćicama ili za duboku tavu sa poklopcem za iskusne sladokusce, ali kako se kampanja približava kraju, pokazuje se da za sve vredne Grand kafa poklone među vernim potrošačima postoji podjednako interesovanje. 
 
Više informacija o programu lojalnosti Grand kafe mogu se pronaći na www.grandkafa.com