Nagradne igre
29.08.2014.

Pošaljite najlepšu fotografiju s letovanja i osvojite putovanje u Grčku

Treći krug nagradne igre je počeo, a u takmičenju koje će se odvijati u tri kola, autori fotografija koje osvoje najviše glasova u svakom kolu, biće nagrađeni letovanjem u Grčkoj preko agencije “Sabra travel”.
 
Budite maštoviti i pošaljite fotografije koje su inspirisane letnjom atmosferom, začinjene kreativnošću, obojene uživanjem u letu, suncu i odmoru. Možda baš vaša fotografija osvoji najviše glasova, pa tako odaberite one koje na najlepši način dočaravaju pozitivnu energiju koju nosi leto, ali i glasajte za one koje su po vama zaslužile da se nađu u izboru za najlepšu letnju fotografiju.
 
Kako biste ušli u trku za prvu nagradu, odmor u Grčkoj, morate prvo da se registrujete na sajtu www.superodmor.rs, sa svim svojim podacima: ime i prezime, godina rođenja, prebivalište, kontakt telefon.
 
Možete postaviti maksimalno deset fotografija u toku jednog kola. Prispele fotografije će biti izložene u galeriji foto-konkursa na sajtu i za njih će moći da se glasa svakodnevno do ponoći poslednjeg dana kola.
 
Zabranjeno je višestruko kreiranje naloga sa lažnim imenom (klonova) s ciljem pridobijanja što većeg broja glasova, a organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike koji krše ova pravila.
 
Od 20 fotografija koje budu imale najviše glasova na sajtu, pobedničku će izabrati specijalni žiri ocenjujući kreativnost, maštovitost i tehničke veštine. Pozivamo vas da postavite svoje najlepše fotografije sa letovanja, a da bi lakše osvojili neku od vrednih nagrada, pozovite vaše prijatelje da glasaju za vaše fotografije.
 
Jedan lep, spontani trenutak ovekovečen objektivom fotoaparata može vam doneti još jedno nezaboravno letovanje po drugi put ove godine.
 
O uslovima konkursa detaljnije informacije možete pročitati ovde.