Nagradne igre
26.08.2014.

Eucerin & Wannabe nagrađuju: Najlepša fotografija sa plaže

Nagrade:
 
Prva nagrada: torba za plažu, peškir za plažu, sat za plažu i Eucerin Sun transparentni sprej za sunčanje SPF30 i Eucerin Sun krem-gel posle sunčanja
 
Druga nagrada: Torba za plažu, peškir za plažu, Eucerin Sun transparentni sprej za sunčanje SPF30 i Eucerin Sun krem-gel posle sunčanja
 
Treća nagrada: Eucerin Sun transparentni sprej za sunčanje SPF30 i Eucerin Sun krem-gel posle sunčanja
 
 
Kada planirate odlazak na letovanje, svakako vam prve misli idu u pravcu pripreme – koju ću torbu nositi, koji peškir, da li mi treba još nešto za plažu osim kupaćeg kostima, možda šešir, možda neki nakit i, naravno, kako da zaštitim kožu od sunca?!
 
Eucerin je rešio da vas ovog leta em na najbolji mogući način zaštiti od UV zračenja, em da vas nagradi za poverenje koje mu pružate pri tome!
 
Nega kože u sunčanim danima izuzetno je važna, isto koliko i vaš kupaći kostim, stoga je neophodno znati da koža zahteva negu tokom sunčanja, ali i pre i posle njega i tu vam Eucerin nudi i Eucerin®SUN i Eucerin Krem-gel!
 
Eucerin® SUN providni sprejevi lagane teksture pouzdano štite kožu pri izlaganju sunčevim zracima bez lepljivog osećaja na koži. Preparati su idealni za upotrebu pri sportskim aktivnostima, kao i pri izuzetno visokim temperaturama zbog nemasne i nelepljive teksture koja se veoma brzo upija. Eucerin® SUN vodootporni sprejevi dermatološki su potvrđeni da odgovaraju čak i koži sklonoj aknama i iritacijama.
 
Ne zaboravite da nanesete dovoljnu količinu preparata za sunčanje pre izlaganja suncu, kao i posle svakog kupanja i brisanja peškirom.
 
Eucerin Krem-gel posle sunčanja osvežava, rashlađuje i obnavlja kožu nakon sunčanja. Posle upotrebe, koža je snabdevena dovoljnom količinom antioksidansa i pripremljena je za sledeći boravak na suncu. Preparat se nanosi posle sunčanja na čistu i suvu kožu. Osobama sa alergijama na sunce preporučuje se upotreba Eucerin® Krem-gela za zaštitu od alergija sa SPF 50+ i SPF 25. Ne sadrži boje, parfeme, emulgatore i konzervanse i posebno se preporučuje, kao nega posle sunčanja, osobama koje imaju alergiju na sunce.
 
Nagradni konkurs traje do 02. septembra, i završava se u podne.
 
Možete poslati neograničen broj fotografija, ali možete glasati samo za jednu fotografiju. Ne možete glasati za svoju fotografiju.
 
Nakon slanja fotografije, ukoliko ne sadrži nedozvoljen sadržaj, biće odobrena u najkraćem mogućem roku.
 
Fotografija mora biti autorska, u suprotnom biće diskvalifikovana.
 
Dobitnici nagrada određuju se i rangiraju prema broju glasova. Zvanična lista dobitnika biće objavljena 02. septembra u okviru aplikacije. 
 
Okači fotografiju ovde!