Nagradne igre
31.07.2014.

CANFIE takmičenje na Belgrade Beer Festu 2014

Napravi selfie sa LIMENKOM svog omiljenog brenda PIVA, u periodu od 01. avgusta do 14. avgusta do 23:30h. Fotku podeli na facebook stranici facebook.com/belgradebeerfest ili na svom profilu sa obaveznim hashtagom #CANfie.
 
Šaljite najluđe, najkreativnije, najsmešnije, najlimenkastije fotke - sami ili sa društvom. I zapamtite, u finale ulazi samo PIVSKI selfie sa LIMENKOM i hashtagom #CANfie.
 
Veliko finale i glasanje za najbolji #CANfie počinje u četvrtak 14. avgusta u 23:50h na FB stranici, kada će se u posebnom albumu #CANfie naći 50 najboljih #CANfie fotografija.
 
Glasanje će se odvijati do subote 16.08. do 23:50h. Pobeđuje #CANfie sa najviše lajkova, a u nagradni fond, pored prvoplasiranog, ulaze i narednih 14 #CANfie-a sa najviše lajkova.
 
Imena dobitnika nagrada biće istaknuta na oficijelnom sajtu festivala, kao i na facebook-u i twitter-u festivala, u nedelju 17. avgusta u 15h, a organizator takmičenja će i lično kontaktirati dobitnike radi preuzimanja nagrada. Tri prvoplasirana takmičara dobiće nagrade na glavnoj bini Beer Festa, u nedelju 17. avgusta u 22:15h.
 
Podsećamo Vas - limenka je jedina ambalaža koja se 100% reciklira! Čuvajmo životnu sredinu!
 
Nagrade za najbolja tri #CANfie-a su:
1.mesto: mobilni telefon
2.mesto: tablet računar
3.mesto: foto-aparat