Nagradne igre
21.06.2014.

Pokreni se jer Airwaves nagrađuje

Opis nagradne igre:
 
1. Proizvodi čijom kupovinom lice stiče mogućnost da učestvuje u nagradnoj igri su:
AIRWAVES paketići sa 10 dražeja.
 
2. Potrošač stiče pravo učešća u nagradnoj igri kupovinom bilo koja dva navedena proizvoda istovremeno, za koju  mu je izdat fiskalni račun.
 
3. Neophodno je da se potrošač registruje na WEB portalu www.airwavesnagradjuje.rs, gde unosi IBMF broj računa, izdatog za kupovinu 2 (dva) paketa Airwaves žvaka, kao i svoje lične podatke: ime, prezime, broj mobilnog telefona, e-mail i adresu boravišta.
 
4. Nakon uspešne registracije, potrošač bira svoje korisničko ime i lozinku, odnosno svoj nalog.
 
5. Nakon toga, svaki put kada potrošač uđe na svoj nalog dobija mogućnost da unese neograničeni broj IBMF brojeva računa, koji učestvuju u izvlačenju nagrada, te potrošač na opisani način postaje učesnik nagradne igre.
 
6. Navedeni web portal će biti dostupan za unos IBMF broj računa počev od 01. juna 2014. godine u 00:01 do 30. juna 2014. godine u 23.59.
 
7. Jedan učesnik nagradne igre može biti dobitnik nedeljne nagrade više puta ukoliko pošalje više različitih IBMF brojeva računa.
 
8. Dobitnik nedeljne nagrade, može biti istovremeno i dobitnik glavne nagrade.
 
Učesnici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri i preuzimanju nagrada (gde, kada i na koji način se nagrade mogu preuzeti) na internet straniciwww.airwavesnagradjuje.rs.
 
Nagrade: 
 
1 x  putovanje za 2 osobe na maraton u Atini
 
40 x vaučer za kupovinu sportske opreme u vrednosti od 7000 dinara
 
150 x Airwaves kačketi
 
200 x Airwaves majice
 
 
Izvor: www.nagradneigre.blogspot.com