Nagradne igre
08.06.2014.

"Jelen sigurno dobijaš"

Ova promocija pod nazivom „Jelen sigurno dobijaš“, omogućiće svim ljubiteljima piva da se na najlepši način opreme za gledanje i uživanje u fudbalu ovog leta. U ovoj akciji nema elementa slučajnosti već su pokloni direktna posledica broja unetih kodova. Promocija traje od 01.06. do 31.07.
 
Pravila akcije su vrlo jednostavna. Dovoljno je da kupujete Jelen pivo u staklenoj ambalaži od 0,5, registujete se na sajtu jelensigurnodobijas.rs, unosite kodove koje pronalazite ispod čepova - i pokloni mogu biti vaši. U zavisnosti od broja unetih kodova možete da osvojite Jelen 4-pack, retro dizajniranu fudbalsku loptu, specijalan lazy bag ili san svakog pravog navijača – Jelen frižider za pivo.
 
Kao što je rečeno - u ovoj akciji nema nezivesnosti. Vaši pokloni su potpuno izvesni i zavise samo od vaše dobre volje da ih osvojite. Ipak, jedino o čemu bi trebalo da brinete su količine poklona. Iako smo obezbedili ogroman broj poklona (10.000 fudbalskih lopti, 8000 lejzi begova i 2000 Jelen frižidera) – Jelen pivo je najomiljenije pivo u našoj zemlji, kodovi se unose velikom brzinom i za samo nekoliko dana broj unetih kodova je bio izuzetno veliki. Zato požurite. Kada je reč o Jelen pivu, tu brige nikada nema jer su količine Jelena neograničene. Uživajte!
 
Izvor: www.jelenpivo.com