Nagradne igre
05.06.2014.

Igraj kao Pele!

Samo na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, u susret fudbalskom letu, od 02. juna počinje program  “Igraj kao Pele”!
 
Uz vašu redovnu kupovinu na našim stanicama sakupljajte specijalne kupone i ostvarite mogućnost na kupovinu ekskluzivnih “Pele” lopti, sa popustom do 75%!
 
Pele je jedan od najpoznatijih sportista svih vremena. Ime legendarnog fudbalera postalo je brend za koji se vezuju osobine kao što su pobeda, uspeh, talenat, istrajnost i emocija.
 
Kroz program „Igraj kao Pele“ potrošači NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica mogu imati deo sportskog duha odabirom „meč“ fudbalske lopte, PVC fudbalske lopte, mini fudbalske lopte, lopte za plažu ili specijalne torbe za nošenje lopti sa Peleovim potpisom.
 
Kako do ekskluzivnih “Pele” proizvoda?
 
Za svaku kupovinu goriva ili proizvoda u prodavnici i restoranu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u vrednosti od 1000 dinara, potrošač dobija po jedan kupon. Vozači teretnih vozila za kupovinu u vrednosti od 7.500 dinara, takođe stiču pravo da učestvuju u ovoj akciji.
 
U novom Pele programu mogu da učestvuju i korporativni klijenti koji su korisnici NIS kartice za gorivo.
Kuponi se mogu sakupljati do 24. avgusta 2014. godine, a zamena kupona za proizvode se može izvršiti do 7. septembra 2014. godine, odnosno dok traju zalihe.
Sakupljanjem određenog broja kupona, kupci mogu nabaviti proizvode iz ekskluzivne Pele kolekcije po promotivnim cenama na 160 NIS Petrol i  GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije. 
 
Pogledajte spisak benzinskih stanica na kojima možete naći “Pele” proizvode ili pozovite naš info centar na 08 0000 8888.
 
Predstavljamo vam “Pele” kolekciju– za više detalja preuzmite flajer.