Nagradne igre
04.06.2014.

Želite da dobijete na lutriji? Poslušajte ovog čoveka...

Lustig je nedavno objavio knjigu koja čitaocima govori kako da povećaju šanse da dobiju na lutriji. 
 
On tvrdi da je razvio sistem koji mu pomaže da redovno osvaja novac na lutriji, koju igra svakodnevno. 
 
„Bile su mi potrebne godine uspeha i grešaka kako bih stigao do tačke da mogu da igram igru sa znatno manje gubitaka i mnogo više pobeda“, izjavio je. 
 
Šanse su uvek protiv vas kada igrate lutriju. 
 
Šansa da osvojite 1.000 dolara kupujući srećku od 20 dolara iznosi 1 naspram 2.000, međutim, Lustig veruje da te šanse mogu biti bolje ukoliko igrate pametno. 
 
„Ukoliko ćete kupovati greb-greb srećke, kupujete po deset srećki iste igre u nizu. Osobe koje idu kroz život nadajući se da će imati sreće samo se zavaravaju“, tvrdi on. 
 
Lustig tvrdi da je njegov metod bolji od kupovine nasumičnih tiketa zato što omogućava eliminaciju gubitničkih tiketa i povećava šanse za dobijanje pobedničkih. 
 
„Zdrav razum vam govori da sledeći tiket ima šansu da bude pobednički zato što je u nizu bilo 5 gubitničkih“, nastavlja Lustig. 
 
Šansa za dobijanje većih nagrada, poput 1.000 dolara ili veće sume, dramatično se povećavaju sa količinom novca koju izdvajate za kupovinu tiketa. 
 
Primera radi, greb-greb tiket od jednog dolara će možda imati šanse 1 naspram 120.000 za osvajanje 1.000, međutim, tiket od 25 dolara ima šanse 1 naspram 1.333. 
 
Lustig tvrdi da je od ključnog značaja da ljudi ostaju u okviru svog budžeta i da ne gube više nego što mogu da dobiju a od kada je počeo igra lutriju posetio je kancelariju lutrije na Floridi više od 23 puta kako bi pokupio nagradu veću od 600 dolara. 
 
A svima onima koji budu sledeći veliki dobitnik savetuje da prvo otplate sve svoje dugove pre nego što krenu da kupe nov auto, kuću ili uplate odmor iz snova. 
 
Izvor: B92