Nagradne igre
23.05.2014.

Klinika Vet - Tražimo zaštitno lice

Biramo zaštitno lice emisije, koja se već punih osam sezona emituje na Radio Televiziji Srbije i predstavlja autoritet i malu oazu svih ljubitelja životinja. 
 
Kandidujte svog ljubimca i krenite u sakupljanje lajkova. 
 
Da bi sve bilo zanimljivije, organizovaćemo nekoliko ciklusa, a 1. juna 2014. tačno u podne proglašavamo pobednika! 
 
 Pobednik će imati čast da bude zaštitno lice naše emisije i da se nađe u brojnim prilozima koje ćemo tokom devete sezone da pripremamo i snimamo samo zbog vas. Aliiii, to nije sve! Za veliki trud, pobednika i njegovog prvog i drugog pratioca nagradićemo ukusnim poklonima u kojima će, sigurni smo, uživati! 
 
VAŽNO!!! 
S obzirom na to da Facebook ne dozvoljava fanovima stranice da postavljaju fotografije, očekujemo fotografije vaših ljubimaca u našem inboxu, a mi ćemo ih prebaciti u album sa vašim podacima.  
 
Svaka fotografija MORA da sadrži: ime ljubimca i vlasnika, kontakt e-mail.
 
Na fotografiji MORA biti ljubimac u vlasništvu osobe koja ga kandiduje. 
 
Na fotografiji MORA biti prava životinja, koja je u vlasništvu osobe koja je kandiduje. Vrsta i rasa životinje nisu bitni.
 
Kuda u kupovinu savet: Pre fotkanja okupajte vašeg ljubimca ili ljubimicu šamponom za životinje, isfrotirajte ga i skinite višak dlake. Uz pomoć našeg Super češlja, vaš pas, mačka ili zec imaće sjajnu dlaku uz najbolju negu i biće najlepši na fotografijama. Poručite samo kod nas - Super češalj za skidanje dlaka Vašeg ljubimca!